-
No jo, každou z nás to celkem štve...
-
V tomhle je Zayn ,,zamilovaný idiot"... ať si s ní chodí a miluje ji, ale ať proboha nezničí takovým způsobem 1D.. souhlásím jak tu píšete to s tou rodinou a tourech.. manžele většinou děti chtějí= odchod od skupiny
-
každá tady píšete jak je to jejich věc a tak, ale stejně do toho furt vrtáte, jako byste to mohly změnit...kvůli fanynkám asi nezruší svatbu, leda byste udělaly nějakou demonstraci, ale i tak by na váš názor asi moc nikdo nedbal.. takže to konečně vstřebejte, prostě se žení, teď jen doufat že to neznicí 1D
-
jak dlouho spolu vlastně chodí 2-3 roky?? není to trošku málo? ja nevím jak vy, ale jasně ať je šťastný ale ať to nezničí 1D.. třeba budou chcit děti ale na tourech to pujde asi dost těžko.. ale nemělybychom být sobecké že??
-
Neví jak vy...Ale já si myslím, že jsou ještě moc mladí a měli by se pořádně poznat... Ale hlavně ať je Zayn šťastnej...
-
na jednu stranu je fajn, že se chtějí vzít, ale na druhou?? nevím jak to ovlivni skupinu.. ale určitě ovlivní, myslím že bude chcit videt svou ženu víckrát než přes Vánoce, ne? a pak budou chtít rodinu, ale když bude na tour tak asi těžko.. kdo asi odejde první, jak se ptali v jednom rozhovoru v radiu snima??? ale i tak je to jejich věc :(
-
Holky, myslím, že se s Perri ožení i kdyby jste udělaly nejakou demonstraci..:-) podle mě nezruší svatbu kvuli fanynkám a upřímě, nam není nic do toho koho si chce vzít..
-
Co znamenají ty hvězdičky a čísla??
-
And you realy can speak English or you just pretend it? I mean if it's your mother language? hmm
-
Když se mají rádi ať se vezmou a doufám, že se pak nerozvedou. Ale mohli by mit předmanž. smlouvu.. pro jistotu.. ale jsou to jejich životy a jejich volby, ne naše. To že je jim 20 neznamená, že jim to nevyjde.
-
Jesus so let Zayn is an adult you can do what you want to see that you are selfish *13*
-
presne presne jak rikas *14* *14* *14* *14* *5* *5* slusi jim to
-
Je to jeho věc koho si vezme nebo ne a ať se ti to nelíbí, nebo líbí, tak budou spolu.. Kvůli pár fans si nezničí vztah..
-
je to super že sou zasnoubení .. hodijou se k sobě a já ten pár miluju a přeju jim to... *14* *14* *14* *14* *14* *2*
-
mne se libi ale kamoska zuri *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *16*
-
Ať si vezme koho chce, ale ne ji *10*
-
Každá máme radši jiného, některé Louiho, některé Nialla každý v sobě má něco..
Nevím proč by to měl být šok ( pokud je to pravda ). Pokud se milujou tak ať se vezmou, vžyť jak tu všechny píšete.. když jsou šťastní oni, tak my taky...ne? -
http://magazin.osobnosti.cz/sok-pro-fanynky-zayn-malik-z-one-direction-si-bude-brat-tuhle-krasku-216711 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *15*
-
Niall:***... To je muj milacek, on je nejlepsi... Jen NIALL:* *14*
-
Nebude se ženit, před 6 h, napsal na fb, že se nezasnoubili, ale že je to prostě ,,promissing ring" z lasky...