-
zayn Malik strašně miluji Zayna Viděl na muj vztah *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Zayn Malik zpěvák textař Věk 22 Perrie Edward jsem ja Ay man
love you na 1d Day ve moji o vztahy bereš to one direction Adriana fandim na 1d Day filmu na videa milujitě Zayna Malika doopravdy ano musim vynulovat na Perrie Edward a zjiztit naš vztah nastavit pc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Zayna jsme měla ráda, jak zpíval a i jak vypadal , ale teď jak odešel z 1D tak už to neni takový ten hezky hezuonek kterého měli všichni rádi a startil to kouzlo v sobě když sklamal tolik fanynek , ze odešel pryč. Je to jeho věc a jeho rozhodnuti
ale myslim ,ze by se mu více dařilo ve 1D. *7* -
Nevím, jestli je správné z jeho odchodu odsuzovat Perrie. Ani jednoho z nich neznáme a je to Zaynovo rozhodnutí. Navíc by bylo dobré se zamyslet, jestli zato nemůžou samotní 1D. Ne schválně. Ale fanynky by měly být rády, že jim to vydrželo pět let. Přeci jenom spojte 5 cizých lidí z jiné části zemně a čekejte, že jim to vydrží do konce života, ještě když každý rok spolu jezdí Tour a nahrávají desku.
-
No např. Harry si to nemyslí. Na bravowebu psali že mu Harry vzkazuje " Bez tebe jsme stejně nejlepší". A viděli jste jeho vlasy?!
-
Yes, konečně se rozpadaj
-
je to blbec že odešel ze skupiny jenom kvůli Edward Perrie musel jí poslechnout jinak by odešla od něj *9* *13* *10* *16* *12*
-
we miss you Zayn cz/sk *9* *9* *11*
-
nemůžu uvěřit,že je to měsíc,co odešel. Je to divné. Furt jsem z toho smutná,ale ta doba uběhla tak rychle,že to ani nešlo vstřebat..
-
Holky popřípadě kluci sice už to ono nebude pokud se tam Zayn nevrátí ale ty dva týdny(zhruba)co jsem 1D a hlavně Zayna mela a mam rada pak se dozvěděla tu zprávu me doslova drtí ale jednu věc Já nepopru a to ze ještě se Zaynem nazpívali krasne pisne P.S.ti čtyři už za chvíli vydají další písen pry
-
Wish you all the best in life Zayn Malik *3*
-
To by nenazpíval písničku že. "Já tu slávu už nezvládal proto jsem nazpíval písničku." (ironie) Já myslím že je blbý, ale tak vypatlaný aby si myslel že když nazpívá song tak to bude znamenat míň fans doufám není. https://www.youtube.com/watch?v=_YULGc9Gmog koukněte se na tu hříčku přírody. V X-factoru věděli proč je dávájí do skupiny
-
No je škoda ze Zayn odešel :( bude to teď takový divný ale chápu ho...
Mimochodem cz a sk máme taky boyband https://www.facebook.com/pages/United5-cz-sk/907583862609916?ref=hl -
Zayn tak odišiel alebo nie? Lebo na Očko news sa píše že dal Perrie kopačky lebo mu povedala že buď on alebo skupina a že si vybral že bude pokračovat v skupine.
-
Vzala jsi mi slova z pusy já mu taky přeji vše nejlepěí mimo život a koncertování z 1D *3*
-
A ty bys udělal rozumně kdybys ses staral o svý ;) Ale ty nejsi rozumnej takže to asi nemůžeme čekat že =D
-
Zayne vrať se do kapely jsi nejlepší :) bez tebe ta kapela nemá cenu :(
-
(oni nejsou teploušci jen se tak chovají)Zayne přišel jsi o rozum??!!prej jsi říkal že na to nemáš hlas(což není pravda)vrat se tam bez tebe to nemá skoro žádný smysl totálně mě to drtí *16* *8* *8*