Přejít na výpis diskuzí

Zayn Malik

OSOBNOST 28.10.2011 
654 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tys mě opravdu rozesmála, brouku :D
    Perrye ti ho vzala, jo? Na tomhle jsou dvě směšný věci:
    Perrye. Tak OK, tohle dostalo na kolena i mou šestiletou sestřičku. Jmenuje se Perrie.
    Neukradla ti ho. Oni za to nemůžou. Prostě se do sebe zamilovali a ty jim to jen nepřeješ, jelikož máš pocit ukřivdění, žiješ ve falešné představě, že je jen tvůj. Jenže v realitě žije v Británii a má nádhernou přítelkyni PERRIE. On o tobě neví, chápeš? Tak jako ví, že v ČR je hodně fanynek, ale neví zrovna o TOBĚ. Nezná tvé jméno, věk ani nic. To je další věc- věk. Kolik ti je? Devět, deset, že si nedokážeš říct: "Tak OK, Zayn je šťastný, tak já jsem taky." ? Kdybys mu doopravdy přála to nejlepší, máš Perrie z celého srdce ráda. Věř mi, Zaynovi patřilo mé srdce od začátku a když se zasnoubil s Perrie, myslela jsem, že asi umřu. Pak jsem si ale řekla, že když to tak Zayn chce, tak je to pro něj nejlepší. A já pro něj chci to nejlepší. proto mu to s Perrie tak moc přeju! Ať oba žijí blaze a dlouho spolu!

Sorry za slohovku, nikdo mě neposlouchá, tak se musím někde vyblbnout (;

Katie :P
  • Mám ráda Zayna pro to, jaký je. Nejsem rasistka, protože se to ti lidé, kteří jsou jiného náboženství, mají jinou pleť, jiné zájmy.. nezaslouží.. tihhle lidi, kteří ty druhé posuzují, jsou strašní sobci. Zayna byste měli poznat, a ne ho ihned nenávidět, jen pro to, že je jiný. Každý je jiný .. nikdo nemusí být podle toho, jak on chce. On je sám sebou!! do.rdele, lidi .. pochopte to!!! on se kvůli haterům nezmění !! on má skoro 20 milionů fanoušků!! a vy? hateři? ani jednoho! je mi to tak moc líto, že ho nemáte rádi... !!! :((
  • Pepo, heleď, jelikož máš svůj názor, tak ho měj .. ale nepiš ho sem, páč si nikdo tvého názoru nevšímá .. ty říkáš něco o Zaynovi, já zas o Landovi .. heleď .. fajne .. neměj si ho rád, nikdo ti ho nevnucuje .. ale pamatuj, že se o tvůj názor nikdo nezajímá .. !!! on má přes 10 milionů fanoušků .. a ty? ani jednoho .. takže pomlč:* *3*
  • Radši si polib a Zaynovi dej pokoj!!! -_-
  • Ahoj Directioners.Dneska naši chlapci v Kolumbii odstartují svoje celosvětové turné Where We Are.....
  • Ziall
    Když má muslimské náboženství, to hned neznamená, že se tím řídí -___-
    A nevim, proč by neměl zpívat, když je jeden z nejlepších zpěváku. A 1D je hudba. No, a já odhaduju, že ty seš asi tak 12-13ti letý fracek, kterej se cítí drsně, když 1D hejtuje. A jestli seš starší, tak se vzpamatuj, protože bys už měl z hejtování vyrůst. Víš, na haterství se pozná inteligence člověka.
  • Ziall
    JAK SI PŘIŠEL NA TO, ŽE JE B*ZNA?????????????????????? Promiň, ale jediný, kdo tady buzeruje, seš ty:))
  • Ziall
    to říká ten pravý
  • Souhlasim s vama hoši. Ty holky jsou fakt hloupý.
  • Holčičko co takhle trochu národní hrdosti měla bys poslouchat něco českýho/slovenskýho a ne tu muslimskou buznu
  • hele ty Pepo ty seš ten zasranej
    skrček ty "BUZNO" a jestli Zayna tak nesnášíš tak sem NELEZ!!!!!! *16* *10* *6*
  • Ty vole náboženství muslimské milí zlatí tomu se říká islám. A co se týče té zakrslé
    buzny tak ta by neměla vůbec zpívat.Jó Landa to je alespoň hudba.
  • Ziall
    Konečně pěkná profilovka
  • Ziall
    jo a hlavně nádherně zpívá!!
  • Ziall
    a nádherně zpívá
  • Ziall
    a komu to cpeš??
  • tak to seš blbá.
  • náhodou je hezkej. *1*
  • nesnáším zayna
  • Ahoj holky.Nevím jestli to víte nebo nevíte ale kluci vytvořili noví parfém který se jmenuje 1D That Moment voní po zelených jablkách po fialkáca a po ovoci.Je to už jejich druhý parfén ten první se jnenoval 1D Our Moment a ten druhý se jmenuje 1D That Moment

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit