-
Zain je sladkej *14* *14* *14*
-
Happy Birthday. <333
-
Jak můžete mít napsáno v profilu osobnosti, že vyznává mormonskou víru, ale v životopisu píšete, že je to muslim. Jsou to dvě rozdílné víry, z tohož Mormonství (Mormoni) je sekta od křesťanského náboženství a muslimové patří do islámu *3* A Zayn je muslim.
-
Takže abych to asi tak shrnula:
One direction jsou úžasní :))
Nejlépe zpívá Harry, Liam, Zayn, Louis a nakonec Niall, protože písnička Little Things je nádherná, ale prostě jak tam zpívá Niall je to takové nemastné neslané takže nic moc :(
Nejhezčí je Harry s Liamem, pak Louis, Zayn a Niall.. prostě Niall není moc pěkný :(
a kdyby sem to vzala podle chování tak určitě na prvním místě bude Liam-je to takový jak všichni říkají "Taťka skupiny" :) potom nejspíš Niall-chová se také rozumně a dospělácky, potom Zayn a nakonec Harry a Louis to jsou ještě takový puberťáci, hlavně teda Harry :D Nejlepší píseň- What makes you beautiful, One thing, Live while we're young, Little things, Gotta be you :)
Ale co mě teda hodně vadí, je to, že Harry už má zkoro 30 tetování, Zayn nějako kolem 20, Louis 3, Liam 2 a Niall 1. Jó jedno,dvě nanejvýš 3 tetování nevadí, a je to i hezké, ale 30 to už mě příjde fakt moc :(( zachvíli bude mít HArry potetovené celé tělo :( Dále mě vadí, že Zayn a Niall kouří :/ vždyť si uplně zničí hlasy a plíce :/ Jsem ráda že Liam nekouří ani moc nepije :) a u Harryho jsem také ráda že nekouří :)) A ještě by teda nemusel Harry tak střídat holky :D Třeba Louis už je s Ell dva roky a Liam byl s Danielle taky dva roky, ale Harry prostě musí každej měsíc měnit :D
A vy co kecáte o One Direction, že jsou teplý atd. tak se laskavě uklidněte ! Oni už toho dokázali v životě docela hodně, zato vy? nic! ale vy jen prostě závidíte! protože jsou to hezký, úspěšný kluci.. je mi z vás blitmo !
a to je asi tak konec mej dlouhej slohovky o One direction :DD
doufám že kluci někdy navšíví i Českou republiku ;) -
-
Ježiši musíš to dávat ke každýmu ???!! Už je to trapný :D
-
-
*14*
-
Happy Birthday Zayn ♥♥♥♥♥ *14* *14*
-
HAPPY Birthday♥ MILUJUTĚ ZAYNE S CELY SKUPINY ALE I HARRYHO ALE NEJVIC TEBE MILUJUTĚ <3 *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
vsecko naj prajem
-
Happy B-day DJ Malik! *14*
-
Happy B-day Zayn *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14*