-
Zayn je s Perrie
-
-
Přesně to samé jí říkám
-
-
tak co tu děláš tohle je pro directioners
-
-
Souhlasím z BFF
-
-
One Direction jsou nejlepší skupina na světě !!!! Musí mít v čr koncert!
a nejhesčí ze skupiny je Harry :D . I love One Direction !!!! A Herryho *14* ... -
-
Niall:***... To je muj milacek, on je nejlepsi... Jen NIALL:* *14*
-
NEE! :D Nejhezčí ze skupiny je Niall nebo Loui!! :D
-
-
Loui!!
-
-
-
takova čupka je perry
-
-
Zalez ČUpKo
-
zalez čupko
-
-
happy birthday zayn is cool .
-
Tak se koukni jmenuje se Richard Ayala *4*
-
Miluju Zayna *14* *14* *14*
Perrye mi ho vzala *16* *16* -
-
Tak tys mě opravdu rozesmála, brouku :D
Perrye ti ho vzala, jo? Na tomhle jsou dvě směšný věci:
Perrye. Tak OK, tohle dostalo na kolena i mou šestiletou sestřičku. Jmenuje se Perrie.
Neukradla ti ho. Oni za to nemůžou. Prostě se do sebe zamilovali a ty jim to jen nepřeješ, jelikož máš pocit ukřivdění, žiješ ve falešné představě, že je jen tvůj. Jenže v realitě žije v Británii a má nádhernou přítelkyni PERRIE. On o tobě neví, chápeš? Tak jako ví, že v ČR je hodně fanynek, ale neví zrovna o TOBĚ. Nezná tvé jméno, věk ani nic. To je další věc- věk. Kolik ti je? Devět, deset, že si nedokážeš říct: "Tak OK, Zayn je šťastný, tak já jsem taky." ? Kdybys mu doopravdy přála to nejlepší, máš Perrie z celého srdce ráda. Věř mi, Zaynovi patřilo mé srdce od začátku a když se zasnoubil s Perrie, myslela jsem, že asi umřu. Pak jsem si ale řekla, že když to tak Zayn chce, tak je to pro něj nejlepší. A já pro něj chci to nejlepší. proto mu to s Perrie tak moc přeju! Ať oba žijí blaze a dlouho spolu!
Sorry za slohovku, nikdo mě neposlouchá, tak se musím někde vyblbnout (;
Katie :P
-
-
HAPPY BIRTHDAY ZAYN, LOVE U!!!♥ *14* *4* Přeju Ti vše nejlepší k tvým dnešním 20. narozkám, hodně štěstí, hlavně také hodně zdraví, lásky, pohody a úspěchů v kariéře <33
-
skoda ze ma len 20 *3*
-
Gay! Bu*na, stejně jako všichni z 1D ;) Jediný song sem od nich slyšela - What makes you beautifel a to mi stačilo! :D Strašné, teplé apod.
-
-
drž hubu ty p--- víš co ty si hajz- jo řeknu ti jen jedno smrdí ti zdržk- jako z mamutí řit- se do nich nenavářej ty lemro!!!akorát jim závidíš že jsou sexy no a tak jim nemusíš závidět a to ti potvrdí hodně jejich fanynek jo a mimochodem ty si lesb- protože si o nich myslíš že jsou ge---- a ani neumíš napsat slovo beautiful dyžtak se vrat zpátky do mateřský školky!!!a ještě jednou a dostaneš potlamě k--- a najdu si tě !!!! *16* jo jinak holky souhlasim s váma jsou nádherní :) *7* *14* *3* *15* *2* *1* a tý opruzovačky nudí se vlastnim životem *6* no prostě jsou sexy a basta fidli
-
-
Ty jim děláš osobního strášce a přitom na tě serou buzny:DDDD Ani tě neznaj prosim těXD
Nechapu kdo se doních může zamilovat když je ani neviděli na živo nebo snima netraví vůbec čas.Toje jen pobláznění!! A Srdíčko někdo může taky psát s dotykače takže může překliknout .Jsou sexy HAHAHAHAHA .... jo to říká spoustu GEjůůůůůů *1* .POdle mého názoru mají všichni účesy jak paka A Kchsichty jak magoři a věřte mi Já jim nezávidím !!!
STĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚR!!!
-
-
A co si dokázel ty? Přestaň se do nich navážet.... když je nemáš rád nevšímej si jich!!!
-
seš asi **** :D nemusíš jim závidět slávu a vzhled *3* *3* *16* *16* *16*
-