-
Yes, konečně se rozpadaj
-
Ty mi čteš myšlenky, jsi alespoň jeden z těch normálních vyspělích lidí. Spívají hnusně, to u nás ve třídě kluci skusili spívat jednu z jejich písniček a znělo to 1000x líp než tyhle blbečci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10*
-
-
Ještě se nauč psát a budeme to brát vážně!!!Spívájí jo?Zpívají,deb.le píše se to se Z,když seš tak užesný/á tak se laskavě nauč psát,na tvoje pindy tu není nikdo zvědavej.Kdyby byli taááááák příšerný tak proč lezete na jejich profili??? Jste zavidivý sebestředný ostravný haj.lové kteří bu.erují lidi kterým jste mimo jiné v ryti.Jo takže si komentujte,klidně,třeba to zařvěte do polštváře ale nelezte na stránky které jsou JEN pro fanoušky!!!!!! JU,tak si to příště rozmyslete než sem polezete s vašemi ubohými kecami!!!! Děkuji slušným lidem kteří tady neotravují svými problémy ostatní,a ty problémy jsou mimo jiné dost ubohé a ostatním kteří to mají v hlavě bohužel v nepořádku a rozhodly se bu.erovat na místě kde se to VÁŽNĚ nehodí tak vám namyšlencům a nevychovancům řeknu jen tohle: "ZAMYSLETE SE VÁŽNĚ NAD SAMI SEBOU VY DOKONALCI"
Děkuju za přečtení beru i krytiku,s pozdravem z bu.erantů znechucenná Terka a Adios vy úúúúúúúžasní komentátoři v lepším řečeno haj.zlíci jste totiž tohle *12*
-
-
tak na to teda ryyyychlooo zapomeňtě je to jenom můůůůůůůůůůůjjjj zayn *14* *14* *14* *14* *14* *14* takže...je to nejhezčí kluk z celýho vesmíru!!!!! a je můůůůůj!!!!! *14* *14* *14* *14* ty jeho oči tělo hlas a úsměv...děte se bodnout...nemáte na něj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
tak to si o sobě moc myslíš *3* je to můj manžéél takže tichučko ;) :p *1* *1* a zrovna ted říká že tě vbc nezná :D :P
-
-
zayn je rostomilí a bila jsem v londý ně a potkala jsem one direction a všich ni midali pusu na pusu herry líbá úžasně, a zejn wow *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Proboha a koho že si tam bila?
-
-
všichni jsou skvělí *3*
-
Vy jste rozumní lidi, vás bych chtěl poznat, oni jsou namachrovaní blbečci kteří jdou jen po penězích a o poblázněných dívkách, které si neuvědomují jací doopravdy jsou *10* *10* *10* *10* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Zayn že chodí s Angee s 5Angels? To som sa nasmiala keď som to videla. A ešte k tomu je zasnúbený s Perrie!!!!!!
-
bello thorne jak si udělala tolik smajlíku mi to napíše ,že jsem napsala mnoho opakovacích fragmentu.
-
on je fakt cool *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *5* *6* *1* *2* *15* *7* *7* *9* *13* *14* *3* *5* *6*
-
si můj oblíbení zpěvák ze všech! chtěla bych vás někdy vidět doopravdy!! miluju vás vaše directionerka *14* *14* jsem vaše velká fanynka *14* *14*