Přejít na výpis diskuzí

Zayn Malik

OSOBNOST 28.10.2011 
654 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Šecko fajné!!:-))))
  • no jo aby ste se z toho nevychcali že se bude "vdavat" :D stejně by ste s ním nebyla ani jedna tak nevím co vám chcije teda na hlavu
    • Mě nic, ale tobě asi jo... a na sorry, ale nejsem zvědavá na to, že tě doma nenaučili slušně se chovat!! tak se sklidni
  • ukludnite sa baby je iba moj ....... ja naj z one direction a takych chalanou ja miluje stale sa iba smeju ako zayn a su drsni ako zayn tak dajte si pozor ked kamozka hovorila ze je donho tak som ju skoro prizabila a kebi mi zayn odpisal uz bi som nezaspala a stale sa mi o nom večer sniva ze sa s nim stretnem a odpise mi .......I love Zayn ♥♥♥
  • Nechápu jak někdo může poslouchat pop. -_-
    Deathcore & posthardcore. Stejně jednou ovládneme svět. i když to tak nevypadá...
    • já nechápu, jak někdo může poslouchat to, co posloucháš ty :))
    • Tak tenhle komentář mě fakt rozesmál :D
  • Onedirection230
    Myslíte si že zayn odejde
    • jo byla by to úúúleva
    • rmnmir
      Doufám že ne *10* *10* *10*
  • debilku ja ho chcu ja mam jeho podpis vis a to vázne mi jezdime do anglie furt
  • A to já jo.Konečně udělal někdo z nich něco rozumného!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *2* *2* *3* *3* *3*
  • LucyVeve
    Miluju ho,je úžasný *14*
    Ale nechápu jak se mohl zasnoubit s Perrie *10*
  • Zayn you is my life and Harry birthday (I love you foreer!!!!!) *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit