-
Zayna miluju za všech případů takže je mi jedno že se žení !!! Ale má na ruce vytetovanou Perrieinu komiksovou postavičku na důkaz že jí miluje ale když se to změní tak toho bude velmi litovat!!!!!!!!Ps : I love so much Zayn Malik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Holky popřípadě kluci sice už to ono nebude pokud se tam Zayn nevrátí ale ty dva týdny(zhruba)co jsem 1D a hlavně Zayna mela a mam rada pak se dozvěděla tu zprávu me doslova drtí ale jednu věc Já nepopru a to ze ještě se Zaynem nazpívali krasne pisne P.S.ti čtyři už za chvíli vydají další písen pry
-
nemůžu uvěřit,že je to měsíc,co odešel. Je to divné. Furt jsem z toho smutná,ale ta doba uběhla tak rychle,že to ani nešlo vstřebat..
-
Konečně pěkná profilovka
-
-
Na tý profilovce čumí jak de*il!! Jako jasně je to hezkej kluk, ale moc zarostlej. To se mi nelíbí. Už 1D ani neposlouchám, to už musí být. *3*
-
-
Nejkrásnější kluk na světě *14*
-
Nejsem žádná fanynka 1D ale musím uznat ten je fakt kus :D
-
Slyseli ste ze zayn chce opustit one direction
-
-
Já už to slyšela uplně jsem se lekla ale určitě to není pravda *9*
-
-
Zayn je prostě boží. Když jsem i viděla fotky, kde je s malími dětmy, tak si myslím, že Zayn bude skvělý otec.
-
on je najkrajsi s Harrym su taky zlatucky chcem im ist na koncert !!!!!!!!!!!! *7* *14* *3*
-
Happy birthday Zayn :-)