Přejít na výpis diskuzí

Zayn Malik

OSOBNOST 28.10.2011 
654 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam srasne rada Zayna lebo je superrrr.Pacia sa mi jeho oci,vlasy a sexy telo.Nepaci sa mi,ze niektori ludia si robia z neho srandu.
    • Jo v tom mas pravdu Zayn je fakt strasne krasnej uplne vsechno se me na nem libi ale zas nemas pravdu v tom ze je Harry hnusny navic prava 1D zadnyho ze skupiny nesoudi a ma je stejne rad jinak to neni pravy directioners jinak Zayna uplne zboznuji ale ostatni cleny taky miluju vsechny
  • No je škoda ze Zayn odešel :( bude to teď takový divný ale chápu ho...
    Mimochodem cz a sk máme taky boyband https://www.facebook.com/pages/United5-cz-sk/907583862609916?ref=hl
  • happy birthday Zayn *14*
  • Zayna jsme měla ráda, jak zpíval a i jak vypadal , ale teď jak odešel z 1D tak už to neni takový ten hezky hezuonek kterého měli všichni rádi a startil to kouzlo v sobě když sklamal tolik fanynek , ze odešel pryč. Je to jeho věc a jeho rozhodnuti
    ale myslim ,ze by se mu více dařilo ve 1D. *7*
  • Danielle026
    Vždyť Cher Lloyd a Zayn spolu nikdy nechodily?? Kdo vymyslel tuhle blbost? :D *12*
    prosím zamyslete se nad sebou a nepište blbosti :D
    Díky *14*
  • Zayn je nejhezčí ze skupiny One Direction.Mám doma plakát One Direction a Zayna pořád pusinkuju.I love You Zayn Malik *14* *14* *14*
    • Aj ja mám ich plagáty doma :)
  • jehezčí je Zayn a není gay to není nikdo jenom to všichni říkaj ale to říkaj podlemě hlavně kluci proto že žárlí jak jsou hezcí *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14*
  • Nechápu, jak některý fans se ho zastávají, že se rozešel s Perrie přes SMS. Je jasný, že to jeden z nich hned nepotvrdí. Perrie proto, že se s ní rozešel snoubenec, kterého milovala a Zayn se tím taky nebude vychloubat. Ale na světě se dějí horší věci a Zayn není první ani poslední, kdo se takhle rozešel. A je dobře, že se s ní rozešel dřív než jí zase podvede.
  • Happy birthday Zayn..:*
  • jo pravda..! starejte se o sebe..a teď hlavně neřešte že tu někdo má chyby.! -__- vy jste schopné na každou kravinu reagovat..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit