-
Miluju ho..:)♥♥ Ps: Holky na ty první černobílí fotce to není Zayn je to jenom kluk který je mu hodně podobný..:D *1*
-
Zayn je najkrasnejši na celej zemeguli!!! Žeby som sa stretla s nim tak by som odpadla... *14* *14* *14* Mám v mojej izbe celu stenu polepenú jeho plagátmi ach i ♥ Zayn !!!!! YOU ARE BEAUTIFUL!!! *14* *14* *14*
I ♥ 1D -
I like you Zayn *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *
-
Vends:U něho doma,je mi18 a tobě? *2* *2* *2* *2*
-
anonym:Jestli nevěříš tak se zeptej mojí kamarádky Jade:-)
-
-
tak mi na ní dej telefonní číslo já jí klidně zavolam ..... :D a nevymlouvej se .... buď mi to její číslo(popř. e-mail dej) a nebo konečně přiznej že LŽEŠ !! :D
-
-
Ona lže!!!!!!Lžeš slyšíš to Vall lžeš!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *10* *10*
-
-
a jaké kamaradky Jade to je debilní fakt ty si z Ameriky nebo co
-
-
Kvítek Pamela:Víš já jsem Vall Valča Hladká.Ještě jsem se nepřihlásila
-
Kvítek Pamela:Víš já už jsem s ním spala a líbala tak tady nešaškuj.
-
-
Víš VALL na tohle ti nikdo neskočí možná tak nejaký blbec.No a jestli si sním spala a líbala tak kde no v Česku????:P A kolik ti je vlastně let?? *11* *16* A ty nešaškuj jo??? *10*
-
-
Vends : dobře tyy :D mam stejnej názor :D
-
-
Jo dík !! *3* *3*
-
-
Jsi fakt hustá,myslim že mame na Vall2 stejný názor. *3*
-
Hm, takový kecy, proč si tak naivní? Myslíš si, že ti to někdo uvěří? Beztak jsi taková slepice která se bojí si říct i o zmrzlinu a budeš dělat machra
-
-
To je vzkaz pro Vall2
-
-
-
-
-
No jasně každej ti to tu věří... :D :D klidni se.... :DD
-
-
Já ho miluju!
Má moc příjemnej hlas, jeho písničky jsou hezký a denně se dívám na Óčko a poslouchám především One direction!
Zayn je že všech nejlepší a nejinteligentnější z celé skupiny ho mám nejradši
Zayn Malik je SEXY!!!(není nikdo lepší, věřte mi) -
nechápu co na tom mulatovi (smíšený běloch a černoch)vidíte pro mě je lepší niall *14* on je nejlepší ze skupiny 1D *14*
-
Myslíte si že zayn odejde
-
-
jo byla by to úúúleva
-
Doufám že ne *10* *10* *10*
-