-
On se opravdu rozvedl s Glorií? *8*
-
Si supr!
Zbyněk, v Kleopatre si byl fakt skvělý! Jen tak dál, máš úžesní hlas! *4* -
Hrál taky v muzikálech: Tři mušketýři, Luckesia Borgia a Kat Mydlář. Nádherně zpívá
-
Fric+absolonová
Ahoj tak jsemvude ruzne cetla ze chodis s Mončou ABSOLONOVOU.No taksamozdrejme preji hodne stesti ve vasem vztahu!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* -
jediná
Měla jsem v oblíbených záložkách písničku Jediná se Zbyňkem, ale teď není dostupná. Nevíte někdo, co se s ní stalo??? -
-
Re: jediná
Pokud vím byla stažena . Jde o nezákoné umístováni na internet bez souhlasu produkce. PS: tato pisnička byla jen pro sraz FKDBH. *5*
-
-
--POZOR--POZOR--POZOR--
--POZOR--POZOR--POZOR-- *5* CUS VŠICI!!! *5* BLÍŽÍ SE ČESKÝ SLAVÍK 2008!!! *16* . DEJTE ZBYŇDOVY HLAS ZDE -http://slavik.seznam.cz/ - TENTOKRÁT SE MUSÍ UMÍSTIT MEZI 10TKU!!! *16* *16* *16* *8* *8* . TAKŽE NEVÁHEJTE A POSÍLEJTE A POMOZTE MU SHÁNET HLASYYYYYYYY *13* *16* PROTOŽE ZBYNĚK JE NEJ!!! *13* *5* *5* *4* CUSÁK! -
svatba
už je to potvrzený oženil se s tanečnicí Glorií Mielníkovou určitě přeji hodně štěstí do života *3* -
-
Re: svatba- nene
heh zajímavý.. Zbyněk řek že to není pravda a vi tady pisete ze je to potvrzený.. zajímavý... *16* -
-
Re: Re: svatba- nene
tak proč je na stránkách Kleopatry napsáno had/zlatý pták Glorie Fricová??
A potvrdil to i Martin Skala
-
-
-
Fotka
Ahoj, nevíte z čeho je ta poslední fotka, kterou přidala Contoar? Z jakého představení nebo filmu to je? Díky *3* -
-
Re: Fotka
Ahojky - fotka je ze serialu Střibrná paruka *3*
-
-
Prosba
Ahojky.Chci vás všechny požádat o názor na fotky a tapety,který jsem přidala.Napiště mi prosím,jak se vám líbí.Chci znát váš názor...to víte,jen tak ze zvědavosti. *3*
Předem všem děkuju. *3* -
Ahoj tak jsem vsude ruzne cetla ze chodis s Mončou ABSOLONOVOU.No taksamozdrejme preji hodne stesti ve vasem vztahu!!
*14* *3*