-
tvl jste ubohý co vám je do toho na jakou školu chodí ??? jeto jenom jeho život jaky by vám to bylo kdyby po vás chtěl furt někdo vaše telefoní číslo,na jakou školu chodí atd. ???? asi by vám to nebylo příjemný !!!! Jestli s váma nechce chodit atd. když vás vůbec nezná neví ani jak vypadáte!! jestli má holku to je snad jenom jeho věc .eště když sem píšou deseti letý holky kterým se jenom líbí protože hraje ve filmech,muzikálech a seriálech kdyby nehrál tak byste ani nevěděli že existuje ano uznávám je hezký umí dobře tančit i zpívat ale už je to trochu moc ani nevíte kolik mu je ani kdy se narodil já to aspoň vim.
-
-
Kdyby něco ty blbko,Terkus:) má pravdu, můžeš si to zjistit nahoře a dokonce i na jinejch stránkách.
Nevím kdo tu má deset let.Jsou tu osmiletý i šestnáctiletý.
Ale ty tvoje řeči jsou fakt ubohý. To by i desetiletá holka vymyslela něco lepšího.
-
Souhlasím máš naprostou pravdu!!!!!
*1* *1* *1* -
No jasně, že by jsme nevěděly, že existuje kdyby nehrál!! Vždyť je to herec, kterej je navíc hezkej a mladej! Ty píšeš, že je to jeho život, to ano, ale vypadá to, jako kdyby jsi mu ho ty mohla zorganizovat! A mimochodem, nepřehnalala jsi to už náhodou trochu !? Já ti dám desetiletý holky, každopádně jak píšeš, že ani nevíme kdy se narodil a kolik mu je, tak to si můžeš zjistit nahoře !!
-
-
Co te to zajima?
-
susan?, to je co za holku!! Nějaká jeho láska?? :(((((
-
Ale ja jsem to nenapsala jen proto ze bych se chtela vychloubat! Treba jsem to napsala jako pochvalu.
Jinak mas naprostou pravdu :) -
Sirin promin ,mozna ze kdyz se sem nekdo nenapise jmenem, tak to dela treba kvuli tomu ze Zdenka zna a boji se, ze by si mozna pak tu osobu dobiraly. Ja nwm jak by ti to bylo prijemne!
-
-
znám ho, bydlí tak 2 km ode mě a nepíšu se sem jako anonimka
-
-
Promiň, páč vidím že ty ses tu tky jedna z mamla napsala svým jménem :))
-
-
-
Tak L já ho taky znám osobně dokonce jsem s ním chodila 2 roky na stejný kroužek a nic z toho nedělám!Vzpamatujte se lidi!Zdeněk na vás nemá čas aby vám pořád odepisoval tu Vaše dětinské řečičky! *16* Jak se můžete vyptávat na jakou školu chodí atd.!Není vám to ubohý? *16* *16*
-
-
Přesně, do toho jim nic není!
-
-
Tipuju že vám všem je tady tak 9,10 let, podle toho co sem píšete..Pořád tu jen někdo fejkuje, nemáte ani dost kuráže se sem napsat VLASTNÍM jménem. chudák Zdeněk, který tyhle dětské řečičky musí číst
-
-
Víš co ty paní chytrá já mám od rodičů zakázaná sem a kamkoli jinam psát svoje data nemám ani FB ale je mi to jedno já se za to nestydím a jestli tě to zajímá ty ****** **** tak sem bývalí redaktor casopisu jak uz sem tady jednou psal a je mi 12 *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
Tak to jsme na stejný linii.. Já tky nemám FB a nic.. A tky je to kvůli rodičům a vůbec toho nelituju.. Ae nchp proč mi to zděluješ
-
-
A taky sem tu jednou psala.. Když mě tu někdo trapně fejkoval. Je ti 12?, aco jako, mě bude 16
-
-
Akdyž jsem sem psala že se tu nepodepisujete vlastním jménem, tak sem nemyslela zrovna tebe.. Ae ty holčičky které se sem podepisují jako úplně někdo jiný *15*
-
-
-
-
Jo?, ty už máš asi hodně skošeností, viď?, tě tu na pátý straně někdo fejkoval.. Aco má být prosťe ho chceme
-
-
Zase anonym??:D :D. To je ubohý, vy ho nechcete, doopravdy ho nechcete, chceteho jen proto že hraje atd.. A co má být?, to nedělá člověka.. Naopak
-
-
Naopak?? Chceš říct že protože hraje ho to kazí??
-
-
Myslím že dokavať na něj budete skákat jako padlá mimina.. Tak se Zdeněk bude litovat sám
-
-
Víš co ty chytrá běž se litovat sama
-
-
-
-
-
-
Čte to tady nekdo vůbec?
-
Ok milacku verim ti.