-
Líbíš se mi
-
tvl jste ubohý co vám je do toho na jakou školu chodí ??? jeto jenom jeho život jaky by vám to bylo kdyby po vás chtěl furt někdo vaše telefoní číslo,na jakou školu chodí atd. ???? asi by vám to nebylo příjemný !!!! Jestli s váma nechce chodit atd. když vás vůbec nezná neví ani jak vypadáte!! jestli má holku to je snad jenom jeho věc .eště když sem píšou deseti letý holky kterým se jenom líbí protože hraje ve filmech,muzikálech a seriálech kdyby nehrál tak byste ani nevěděli že existuje ano uznávám je hezký umí dobře tančit i zpívat ale už je to trochu moc ani nevíte kolik mu je ani kdy se narodil já to aspoň vim.
-
-
Kdyby něco ty blbko,Terkus:) má pravdu, můžeš si to zjistit nahoře a dokonce i na jinejch stránkách.
Nevím kdo tu má deset let.Jsou tu osmiletý i šestnáctiletý.
Ale ty tvoje řeči jsou fakt ubohý. To by i desetiletá holka vymyslela něco lepšího.
-
Souhlasím máš naprostou pravdu!!!!!
*1* *1* *1* -
No jasně, že by jsme nevěděly, že existuje kdyby nehrál!! Vždyť je to herec, kterej je navíc hezkej a mladej! Ty píšeš, že je to jeho život, to ano, ale vypadá to, jako kdyby jsi mu ho ty mohla zorganizovat! A mimochodem, nepřehnalala jsi to už náhodou trochu !? Já ti dám desetiletý holky, každopádně jak píšeš, že ani nevíme kdy se narodil a kolik mu je, tak to si můžeš zjistit nahoře !!
-
-
Zdeno mám jednoho bráchu a jste si hodně podobní *1* až na jednu věc :DD xD *1* *15* *15* *15* *15*
-
Seš krááááásnej :** *14* *14* *14* *14*
-
Ahoooj Jsi moooc hezkéj :) *14*
-
*14* Jsi nádherný ,Teri,,BLITZEN'' HODANOVÁ se má ,že jsi to právě ty kdo sní chodí . Nemůžu uvěřit ,že nechala Robina kvůli tobě !!!!!*10*
Ale to je věc Terky,tebe a Robina *16* *16* -
-
Teri Robina nenechala kvuli Zdenkovi *3*
-
-
Pokud si myslíte,že bude chodit se Zdendou,když sem napíšete jakoukoli blbost,tak to jste trochu na omylu.On vás nezná a vy jeho taky ne,tak se uklidněte a nespamujte to tady *3* *3* *3* *3*
-
jsi bozi kluk miluje me te *14*
-
-
já ho mám také moc ráda
-
-
Heele anonyme a jak to vis(tancit a ohejbat)??
-
-
To bys chtěla vědět
-
To ohejbat patři k tomu tančit.
Ja totiz nejsem holka ale byvali redaktor casopisu a tak si o něm hledám informace na internetu.Naucil jsem se hledat a mam uz projete asi desítky internetových stránek a k tomu hromady fotek.Mimo jiné jsem delal rozhovor s Pavlem Novým a můj další cíl je právě Zdeněk Piškula.
-
-
Jsi úžasnej herec a ve třech bratrech hraješ skvěle:) mám tě ráda