Přejít na výpis diskuzí

Zdeněk Svěrák

OSOBNOST 5.11.2010 
319 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Téměř obyčejný život.

Vážený pane Svěrák. Napsala jsem knihu. A myslím, že by to byl dobrý scénář pro některý z Vašich dalších nových filmů. Já to nedovedu posoudit. Chtěla bych Vám ji poslat k zamyšlení (a zdarma). Ale nevím kam. Z nějakých důvodů svou adresu tajíte. To mně vadí. Těším se na sdělení adresy. Mgr.Martišková - Tomanová, 602 00 Brno, Čápkova 36.
  • dotaz

Zajímalo by mě jestli se někde dají koupit plakáty s tématikou Járy Cimrmana jako např. ten co doprovází výstavu na brněnském veletrhu s rozestavěným pavilonem. Děkuji.
  • NABÍTKA SCENÁŘE

Ahoj! Ahoj! Aho! Ahoj! chtěl bych jako prvnímu nabídnout režisérovi: Zdenku Svěrákovi který je pro něho tento námět tak ušítí na míru neboť je natolik zázrační a unikatní scenář. A co se týče filmového finačního rozpočtu k natočení je za skutečnou hubičku, ta událost těch příběhu pochází z roku 1989 až 1990. Je to podle skutečné události je to tak legrační a napínaví že si myslím že není možné ten to příbech v budoucnu překonat! Mám jenom jednu podmínku že hlavní roli musím hrát já mě peníze nezajímají!!!! Protože nikdo jiný to nezahraje lépe než Perský, není-li to možné přistoupit na mojí podmínku tak neréagujte na mojí nabídku. Já se na sto procent nezaství i kdybych to měl sám natočt tak ten film bude existovat! Protože tento film skutečně rozesměje miliony lidí v české republice a nevymaže se z jejích paměti jako popelka. A smích je přece nejlepší lék pro neštastnou a smutnou společnost. Autor tohoto příběhu je skutečný opravdový léčitel veliký šaman z podsvětí!
  • Prosba

Až "náš" nemožný parlament schválí přímou volbu presidenta, buďte tak laskav a kandidujte. Zcela jistě musíte být zvolen a je Vaší povinností stát se prvým presidentem ČR s IQ odpovídající této funkci. Děkuji.
  • oskar

doufam ze oceneni ktere obdrzel za intenzivni poklonkovani zapadu mu zahoji bolisky ketre utrpel z vychodu.
  • Pozvánka

Vážený pane Svěrák,jménem vesnice Míšov,která leží v Plzenském kraji,bychom Vás chtěli srdečně pozvat na slavnostní odhalení pamětní desky Járy Cimrmana.Akce se koná 9.7.2005 od 17h.Byli bychom rádi,kdyby jste Vy a pan Smoljak navštívili naší vesnici a příblížili nám život vynálezce Jary Cimrmana. Moc děkuji Poláková Míšov 16.6.2005
  • pomoc

Vážený pane Svěráku,moc Vás zdravím.Nemohla jsem najít nějaké stránky,kde bych měla jistotu,že se k Vám tyto řádky dostanou,zkouším to tedy touto cestou.Jsem vedoucí městského divadelního souboru Dětská scéna.A protože jsem na děcka zůstala z dospělých sama,moc se bojím o jeho další existenci.Ráda bych tento soubor pozvedla v povědomí,protože si myslím,že si to děti,které se snaží pobavit jiné děti a dospělý,zaslouží.Obracím se tedy na Vás s prosbou.Neporadíte mi nebo nemate nějaký typ na nějaký Váš scénář pro děti,který bychom mohli s dětmi realizovat?Předem děkuji za to,jestli si uděláte čas a poradíte,nebo yda se mi ozvete.Děkuji.
  • Mohli byste vydat na dvd i ostatní hry DJC : Dobytí severního polu,cimrman v říši hudby,dlouhý široky a krátkozraky..Diky jste super
  • ČAU ZDENĚČKU
  • Centrum Paraple

Dobry den,chtela bych se Vas zeptat,co Va vedlo k tomu,ze jste zalozil Centrum Paraple?Dekuji za brzkou odpoved.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit