Přejít na výpis diskuzí

Zendaya Coleman

OSOBNOST 28.12.2010 
424 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Milujem vas laskoo
  • Zendaya je muj největši IdOl..:) dívam se na Shake it up..kazdy den ,,mam ji vystavenou po pokoji..:)a mam ji strasne moc rada..:)) ma skvěly styl..mam ho dost podobny a taky rada tančim..:)
    Ten jeji novy klip REPLAY znam uz skro na spamět,protoze si ho porat dokola přehravam..:)) mam ji strašně moc rada a docela dost mi vadi že SHake It up konči.:'( brecela jsem k vuli toho ale co nadělam..://no nic jenom jsem chtěla napsat Zendaye jaka je užasna atd mam te moc rada Dayo♥
    • Mifinka23
      Tvůj idol?? To jako že bys s ní chtěla chodit??
    • ty devce zendaya v serialu v ty show shake it up chicago tam bude bella thorne neboli alias cece jono ji pomuze ji tam dostat do ty show neboj o svoji favoritku *16*
    • Máš ret
      *4* *4* *4* *4* *4* *4*
    • to není mozny fanoušci zendayi ja jsem videl zendayu novym dile a hrala tam normalne jinak se nemusíte za par let chistaji 4 sezonu serialu na parket *1* *14* *16*
  • to sú faky zendaya18
  • Vím, že to fakt Zendaya nečte *7*, ale chci jí jen tak popřát HAPPY BIRTHDAY *1*
  • mileycyruska
    vše nejlepší :
  • Zendaya is a great singer, actress and dancer.
    Zendaya very is beautiful.
    when I grow up I want to be like her, and in the future I would like to play her in the movie or series.
    Unfortunately, I live in Czech Republic, so I'd like to see at least her concert.
    I LOVE YOU *14* *3* *14* *3* *14*
  • Sísí je lepší *3*
    • s tím souhlasím *4*
      • Že ano :-) *3*
    • ElenickaG
      Takže za 1. píše se to Cece a ne Sísí!!!!
      ZA 2: jsou to jenom jejich role a jmenuje se Bella Thorne
      a za 3 Zendaya (Rocky) je lepší
  • juu mám narozky ve stejnej den jak ona :D :D
  • tom:pravda
  • kdo na ni chce cislo ja ho mam hihi *1* *1* *1* *2* *15* *3* *11*
    • Ahojky davide das me tky prosimte jeji cislo napis me ho na e.mail lenkakasparova.dk@seznam.cz pa a napis mi!! *14*
    • heej Davide já ho chci..!! *1*
      • já taky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit