Přejít na výpis diskuzí

Zendaya Coleman

OSOBNOST 28.12.2010 
424 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele jak to má s těma klukama na google obráskách se líbá s Rossem lynchem <3
  • uz sem rad ze vyslo zendayini první album uz by mnela zapracovat i bella thorne by mnela myt nejaky album ja si najdu a pak si je poslechnu lidi radu pro zendayu mnela skusit trochu zpivat jako bella to je ode mne *16*
  • urcite su nejlepsi kamoski a to v skutocnosti
    • no bohuzel ne :(
      • a to vis jak,kdyz jsou porad spolu,nataceji pisnicky a na netu rikaji porad:we are best friends forever a porad se objimaji.
  • Happy Birthday Zendaya. *1* *1*
  • Nepříde mi nějaká úžasná je to jenom oblbovačka. Ale nechápu že chodí se dvěma klukama naráz?! Nemám ji ráda. *7* *11*
    • ZenBella
      Ona nechodí s dvěma klukama naráz....to jenom nějací uživatelé nejsou schopní to změnit!
      dřív chodila s adamem,teď s trevorem
      a nechápu,proč ji nemáš ráda.já ju obdivuju.
    • taky to nechápu!!!!!!!!!!!! a divím se že to ještě nezjistili a moc ji nemám ráda je strašně namyšlená!!!!!!!!!!! a co si jako o sobě myslí???!!!!!!! *11*
      • Zendaya není namyšlená..... umí spoustu věcí npř tančit,zpívat atd.. a v Na parket ! je chytrá a hodná né jako Violetta která se ve druhé sérii cucmá s každým noo i když se ve Violettě líbá každý s každým *11* a violetta neumí ani zpívat a už vůbec neumí tančit alespoň ne vseriálu *11* jediný co ta tvoje violetka umí je líbat se .... nooo dopadne jako Miley jako kurvička
        • Máš naprostou pravdu o Violettě a o Zendaye taky
      • A Jak si přišla na to že je namyšlená?
    • je tak super a když se někomu nelíbí proč se na ni kouká?
  • happy birhtday!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  • tzak mi prijdeme za nima ne *15* chci bit ako oni
  • Happy birthday!!!
  • Kukni si zendayn seriál Kc undercover na youtube zatial bolí natočené 2 epizody je to bomba milujeme zendayu
  • prostě Cece je neeeeeeeeeeeeeejlepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit