Přejít na výpis diskuzí

Zendaya Coleman

OSOBNOST 28.12.2010 
424 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já mam jenom jejich podpis a byla jsem je na zivo jak tancuji reklimi It you'rereally cool for write as for well dance to znamena ju jsi važně dobra za chvili budes tancovat jako my *3* chci si to zvopakovat *14*
  • Happy B.day ♥♥♥
  • Hello Fan.I am Zendaya Coleman alias Rocky Blue Shake it up *3*
    • Houby Zendaya. Seš nějaka Marti ;)
  • zendayo seš uchil ale mám tě ráda *4*
    • Ty krávo co si jako o sobě myslíš Zendaya není žádný uchil *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8*
  • na googlu má nahý fotky a strašně sprostý jak jí můžete mít rádi tam píšu že mám zendayu ráda ale to jsem ještě nezjistila *13* *13* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • To není pravda v jaký žijes době že nevíš že ty fotky můžou upravit tak aby vypadly jako originální ale přitom jsou fejk
    • kdo zendaya??To je nějakej fake ne????
  • sakra nehádej te se obe dve zendaya i bella jsou na 90procent uz se prosim vas nehádejte ju to je všechno *16* *5*
  • Hello Zendaya. You are my favourite dancer, singer and acress. Yoou are best. *3* *4*
  • čau zendayo mas hezky hlas si dobrá herecka docela i pekna ale bella thorne je hezci mam vas obe moc rada jste muj vzor aji se selenou a emmou a kristen stewart
  • kravoooo *5* *6* *7* *13* *11*
    • Zendaya je božíí Zbožnuju ji. :*
      Je super zpěvačka,ale hlavně herečka. :* :* :* :*
  • no teda Bella je lepší než namišlená Zendaya
    • Ty seš namišlená!!!!!!!! Podle mne Daya je supr!!!!! Ak ji nemaš rada tak co tu delaš????? PS : Zavidiš ji!!!!!
    • Skôr Bella je blbšia!!! *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit