-
Jžš Kriste! To nemáte nič iné na robote, len písať tu? *6* Veď oni dve sa o týchto vašich spisoch aj tak nikdy nedozvedia. Sú v L.A. a vy v CZ alebo v SK, pre Boha!
-
Zendaya je nejlepší *14*
-
Superrrr ...!!!
Zendaya je skvělá... hlavně v Shake it up! tam je fakt dobrá a mnohem lepší než Bella... je ode mě staríš přesně o 1 rok, 2 měsíce a 18 dní ... peckááá !!! ;)) -
super
ja ju milujem je velmi pekna -
Chybaa
Já si myslím, že je jsou obě odbrý a je v tom životopisu celkem dobrá kravina, protže Zee, měří 161 cm,... -
-
zendaya měří 173 ty blbko, říkala to v jednom rozhovoru!
-
-
zendaya giva me a number and added to slovakia
-
Páni, jí je teprve 15 let a už pracuje jako oděvní návrhářka a zpěvačka! To jsou povolání, které chce mít snd každá holka. *14* Ale já jí nezávidím, ba naopak. Úspěch jí přeju. *3* jen ji nemám za herečku. Herci pracuju např, u Sumittu nebo FOX, ale ne u Disneyho. *4*
-
Zendaya
mne sa pacia obidve ale v serialy Shake It Up si CeCe a Rocky moje oblubene postavy potom je Ty Flyn Duis Gery a nakoniec Gunter a Tinka -
Zendaya a Adam spolu nechodia. Ona chodí s Travol Jackson alebo jak sa volá
-
-
tak si zadej na stranku centrum zivotopis zendayi a tam uvidíš ze chodi z Adamem nebo alias deucem jasny tak se podivej *11* *16*
-
-
http://disneychannel-news.free-life.cz/2013/09/03/chodi-zendaya-coleman-s-trevorem-jacksonem/
-
-
-
Ahoj Petulqa,dala bys mi číslo na Zendayu a Bellu ? Prosím , prosím !!! Smutně koukám *13*.