-
Ahoj Rocky a Cece mam vás moc rada chcela by som vás strašne vidieť :D.Moc dobre tancujete a dobre sa obliekate *1* každý deň pozerám shake it up *4* :D
-
-
jasne kazdy den? aj rano napr. o 9:00 ???
aj večer stale sedis za televízorom?
NEVERim !!!
-
-
je good fest *1*
-
ona je moja naj osobnost *4* *4*
-
Ahojky rocky a cece mam vas moc rada hezky zpivate,hezky se oblikate a mate styl!! chtela bych vas videt skoda ze nemluvite cesky *13* miluju vas a stejne tak shake it up *14* *1* *2* *14* *14* I LOVE YOU *14* *14*
-
Kuky is that you can simply just a fan I love you too much and I would be glad if he ever came back
-
myslela som že zendaya je starsia ale co sa da robit, ved je pekna *1* *3* *14* *5*
-
Happy Birthday Zendy :* <3
-
zendaya si totálne super *3*
-
Happy Birthdayyyyyyy Daya i love you so much
-
Happy B-Day Zendaya!!! *14* *4* <33 Happy sweet 17th Birthday!! :-** <333 ;-)) :-) I love you <33 :)). Zendaya je super :), mám moc ráda seriál Na Parket! -> Shake It Up! <3 :)) Je jedním z mých vzorů <3 :)), chci mít postavuuu jako onaa :D :-))) <33 Přeju jí všechno nejlepší k jejím dnešním krásným sweet 17 <3 :))!! Chtěla jsem jí popřát už ráno :).. Mě bylo ještě teeď do začáátkuu srpna taky sedmnáct :), takže jsme vlastně tak o rok no...
-
-
ja taky preju zendaye všechno nejlepší k narozkam vite to je další krok do zivota *16* *8*
-