Přejít na výpis diskuzí

Zita Kabátová

OSOBNOST 24.5.2007 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: mila pani zitusko

dobry den,28.10.09 jedeme s manzelem navsivit pani Zitu do nemocnice tak vytisknu tady ty vzkazy at si to precte a zeptam se na Vas, kdyz se s ni znate.
  • mila pani zitusko

nevim, jestli si vzpomenete na malou SILVII, jezdila jsem s vami na vzpominkove predstaveni, Muzi nestarnou s mym tatou Pavlem Klemensem. Moc rada bych vas navstavila v Motole. Pokud by vam to udelalo radost, me moc velikou, vzkazte na muj e-mail kakadu66@seznam.cz . Mela jsem vas vzdy moc rada
  • izzie

narozeniny

I když jsem Vaše narozeniny prošvihla ,přeji Vám jen to nejlepší. *14* Myslím že nejenom pro mě jste Dáma s velkým D. *4*
  • hodne zdravi

Vazena pani kabatova, preji vam hodne zdravi a pohody a budu velmi rada, pokud vas nekdy uvidim nebo alespon uslysim v nejakem poradu, dik za krasne filmy
  • Blahopřání

Dnes má paní Zita narozeniny, proto si myslím, že nejsem jediná, kdo by ji chtěl popřát hodně, hodně zdravíčka, dobré nálady, úsměvů a pohody!!! Přidávám se k lidem, kteří by ji chtěli navštívit, podat ruku a říct: "Zituško, mám vás moc ráda,jsem vaše velká obdivovatelka, prosím vyprávějte.... *14*.......*1* ale to by nás tam asi byly zástupy *1*
  • Narozeiny

V pondělí oslaví Ziti úžasné 96 . narozeniny.
  • Zapomenutý film

Klatovští dragouni
  • Re: forum o Zitě Kabátové

Zdravím všechny příznivce, jako jsem já. Je mi 17 let a jednou z mích obrovských zálib jsou i prvorepublikové filmy, ke kterým moje oblíbeňkyně Paní Zita Kabátová patří a ani slovy nejde vyjádřit jak rád bych měl fotografii s jejím autogramem. Prosím vás jestli by jste mi neporadily, kde jej můžu sehnat. Moc vám děkuji.
  • Úžasná........

Nádherná žena.....tělěm i duší.
  • Re: Babicka

Ahoj, já jsem neměla nikdy tu čest poznat svou pravou babičku, protože nemám biologické rodiče, ale za to ty nejlepší na světě a má babička se narodila v roce 1911 a vždy mi vyprávěla o paní Zitě Kabátové,kdybych ji mohla navštívit, pokud to zdravotní stav dovoluje, splnilo by mi to ten největší sen.Je mnoho známých osobnopstí, ale paní Zita je Vážená osobnost a ctěná, alespon v mém srdíčku.
  • Re: Není Vávra jako Vávra

Ahoj, Zita Kabátová je pro mě nejen uznávaná herečka, velmi šarmantní a inteligentní paní, ale je to pro mě osobnost,před kterou bych se ráda sklonila a řekla děkuji. To, že jsi byl za paní Zitou, ti z celého srdce, samozřejmě v dobrém závidím. Je možnost, že i já bych mohla mít to štěstí se s paní Zitou setkat??
  • Není Vávra jako Vávra

Ahoj,

mé příjmení je také Vávra.
    Včera jsem za paní Zitou zašel do LDN Motol. Bylo to velmi příjemné setkání.
    Holt nejsem Otakar ;-)

J.
  • Re: Re: Je úžasná...

Milá a okouzlující paní Zito,

vždy, když Vás vidím (dnes na ČT 1) nebo jsem četla Vaší knihu o první republice a nemohla se od ní odtrhnout - vstoupí do mne trochu té Vaší úžasné síly a optimismu. Jste mi velmi blízká a připomínáte mi mojí maminku i některé pasáže z mého života. Obdivuji Vaší energii, statečnost,smysl pro humor a nadhled, který by Vám mohli závidět o mnoho mladší lidé.
    Skoro se nedá věřit údajům o datu narození - nespletli se o dobrých 20-30 let ?
    V každém případě Vám přeju pevné zdraví, milé a obětavé lidi ve Vašem okolí a za to, že jste tady a dokážete povzbudit i druhé velký dík a pusu.
    Mgr.Helena Šklubalová

Opravdu ?
    Moc závidím, moc bych si přála prožít vyprávění svědka té doby - úplně o všem !
    *3*

Dobrý den, moc bych si přála se setkat s Vaší babičkou, kdyby to bylo možné, byla bych Vám moc vdečná. Miluji Prahu a staré filmy, přečetla jsem všechny životopisy a navštěvuje všechny staré kavárny z té doby. Děkuji za Vaši odpověď. Aneta Dušová
  • buginka002

Paní Zita

Jedna z hereček prvorepublikového filmu, která ještě naštěstí žije a je to naprosto fascinující osoba pro mě *3* Miluju tyhle staré filmy jak s ní tak s jinými prvorepublikovými herci. Díky Vám vím, co je to sqelý film a dobří herci. V té době byli naprosto úžasní a ještě jsou, alespoň pro mě *14*

Mám tu čest znát Vaší babičku osobně a mohu Vám jen tiše závidět.
  • Babicka

Zita Kabatova je moje babicka *3*
  • Návštěva

Návštěva mých snů.....v soboru 10.5.2008 jsem navštívila paní Zitu. Byl to neskutečný zážitek se s ní setkat.Přívětivá, milá paní....Splnilo se mi velké přání a tímto paní Zitě ještě jednou moc a moc děkuji. !!!!!Romana
  • Skvělá herečka

Skvělá paní Zito! Ve filmech jste byla přirozená a krásná žena.... Dnes jsem od Vás obdržela obrázky s věnováním, moc Vám děkuji... Jste stále šaramantní, plná optimismu....Přeji Vám, ať Vám zdravíčko ještě dlouho slouží. Ráda bych Vás navštívila....Mějte se moc pěkně. Vaše fanynka z Chrudimi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit