-
pro pani Zlatu
pani Zlato mate este naky kontakt na ktery vam muzu napsat muj E-mail je Lenkahoratlikova@seznam.cz a vas?Ja bych vam chtela napsat o fotku a autogram a chtela bych se s vami nekde setkat bydlim v Jindrichove Hradci.Byla bych mooc rada za naky ten kontakt!! -
mooc vas prosim
Pani Zlato mohla by ste mi poslat fotku s autogramem moc by mne to potesilo protoze jste ma nejoblibenejsi herecka ktera se nepretvaruje a ma svuj vlastni nazor ma adresa je Lenka Horatlikova Sidl.Vajgar 587/III Jindrichuv Hradec 377 04 Doufam ze se nekdy do Hradce prijedete podivat!!! -
mýlá tetyčko pžeju to kwašné narozeniny
-
Znameni ryba
Ja jsem taky ryba narodila jsem se 17.3. -
lidi...
Uvědomte si že Zlata nemá za povinnost vám tady odpovídat...zjidtěte si její adresu do divadla a napište jí tam ne??? -
odpoved na prvni komentar
ja uz mam tu adresu do divadla i telefoni cislo!! -
-
Re: odpoved na prvni komentar
a napsala si jí už?
-
-
forum
http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akc e=forum_data&forum_ID=67965&auth= -
....
Jéééé tadyto je skvěláá herečka a taky mooc klááásná=o) -
TO NENI PRAVDA
hele drzte klapacky to neni pravda!!!!!!!! muj kamarad ma brachu Martina Holce kterej chodi do J.Hradce do skoly a rikal ze se sni hraje a ze je hodna a zadna namyslena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak drz hubu!!!!!!! *16* *16* *16* -
-
Re: TO NENI PRAVDA
kašli na ně tuto duskuzi ovládaj dva nebo tři její odpůrci, kteří ji vůbec neznaj a akorát jediný na co se ze závisti zmůžou je že jí nadavaj do namyšlených krav *9* protože v životě nic nedokázali a jenom blbě čumí na televizi a zavidí těm, kterým se v životě něco povedlo
-
-
Už mě to přestává bavit
Víte co?proč jsem vlastně chodíte na tyto stránky,když vás Zlatka nezajímá .To myslím na ty kteří proti ní pořád něco mají .Nachte si to pro sebe a ji nechte být ,každý jsme nějaký.Už toho bylo dost. *8*