-
cas
pani zlatko mate vy vubec tuseni ze tahle stranka existuje?ja uz pisu snad po 5 a porad nic.a muj mail je tete53zavinac seznam.cz predem mosć dekuji za odpoved................tereza *4* -
-
Re: cas
NEMA CAS ODEPISOVAT .CHAPU JI.KDYBY MELA KAZDEMU ODEPSAT TAK BY SI MUSELA VZIT NA ROK DOVCU.CHAPU JI
-
-
nikča p
ahojky lidičky něco vám chci napsat(říct)vy mi to sice nebudete věřit ale moje mamka kní chodit na náštevu -
narozeniny
Milá Zlatko
Přání k narozeninám,přání hodně štěstí,zdraví. *4* *4* *4* -
oficialky
lidi,zlatka je super herecka a neznate nekdo jeji oficialni stranky?mam uz skoro vsech z ordinace a jeji mi chybi.SOS pripadne piste na mail:muckina13@seznam.cz
diky. -
Vzor
Milá Zlato, jste mýmvelkým a nedostižitelným vzorem, v mnoha situacích si z vás beru příklad, i když to není právě jednoduché a teď vám hlavně přeju sílu a odhodlanost vše dotáhnout do dobrého konce. Moc vámdržím palce a přeji mnoho krásných rolí, jako jsou ostatně všechny, které jste ztvárnila. John není jediný na světě a je to bohužel jen chlap a vám to bude slušet i po boku jiného. Má kamarádka mi vždycky při problémech říká - říkej si, že jsi úžasná. Vy si to ani říkat nemusíte, protože taková opravdu jste. Mějte se krásně. -
Hvězda z hvězdného seriálu zahrada v ordinaci. Bohužel, já ji nemohu ani vystát! Vidím, slyším, vypínám!
-
Všechno nejlepší k dnešním narozeninám ❤❤❤
Jste skvělá herečka -
Zlatce
pani zlatko jak casto se koukate na tyhle stranky?ja uz pisu po 3 a porad nic.a dale preji hodne uspechu v serialech a filmech ktere tocite nebo budete tocit.a jeste 1 posledni vec mohla byste mi napsat vas email?muj je:tete53zavinacseznam.cz a doufam ze mi ODEPISETE. *3* *4* *14* *1* -
je to vážně super herečka mám jí moc ráda nejlíp hraje v ordinaci v růžové zahradě *1* *15* *14* *5* *4* *4* *5*
-
blahopřání k svátku
MILÁ ZLATO
Přeji VÁM k dnešnímu svátku hodně zdravíčka,štěstíčka,spokojenn osti,a přeji další úspěchy v nových dílech ordinace v růžové zahradě snad budete mít dálší úspěchy jako MUDR BĚLA VALŠÍKOVÁ A JÁ VÁM to ze srdce přeji Martinka.Konopcikova@seznam.cz *3*