Přejít na výpis diskuzí

Zlata Adamovská

OSOBNOST 19.10.2010 
184 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kaca007

Vše nej

Všechno nejlepší k narozkám *3*
  • Vše nej

Vše nej ke krásným kulatým narozeninám, štěstí zdraví a vše co si budete přát ať se vyplní *14* *14* *14*
  • vše nej

přeji vše nejlepší k narozeninám.spoustu zdraví a ještě hodně úspěchů v ordinaci
  • martasik37

Nejj k narozkám:)

Všechno nej k narozkám! *3* *4*
  • zlata adamovska

zlatka je porat pekna a prsa ma jeste porat pekny videl jsem ji v plavkach
  • Hehhehe

nema nahodou manzela Radka Johna? *14* *3* *1*
    • Re: Hehhehe

Ano, má.
  • kaca007

Česká Meryl Streep

Jo jo naše česká Meryl.Je skvělá!!! *1*
    • mrkvous95

Re: Česká Meryl Streep

ano souhlasím když jsem šla na film mamma mia! tak kamarádka byla naštvaná že je to s titulkama. Já jsem přemýšlela kdo by daboval Meryl Streep a hned mě napadla Zlata. No a když jsem pak měla dvd tohoto filmu tak už tam byl český dabing a dabovala jí Zlata *4* . Mají něco hodně společného takovou zvláštní jiskru a energii. Obě dvě jsou moje nej herečky *14*
    • mrkvous95

Re: Česká Meryl Streep

ano souhlasím když jsem šla na film mamma mia! tak kamarádka byla naštvaná že je to s titulkama. já jsem přemýšlela kdo by daboval Mery Streep a hned mě napadla Zlata. no a když jsem pak měla dvd tohoto filmu tak už tam byl český dabing a dabovala jí Zlata *4* . mají něco hodně společného takovou zvláštní jiskru a energii. obě dvě jsou moje nej herečky *14*
      • lady-barbara

Re: Re: Česká Meryl Streep

Ty vole moje taky *8* *15*
  • petullullka

Zlata upo neej

Jako Zlata A. je nej herečka jak v televizi , divadle atd.. Znám jí i normálně v civilu je to uplně suprová ženská má smysl pro humor a to jí dělá tak skvělou!!! Je spolehlivá, dochvilná má všechny + žádný - Prostě supl známá
  • roslin.l

Ordinace

Z Ordinace jsem viděla jen asi 15 dílu (moc mě to nebaví a většinou to ani nestíhám) a herecké výkony některých jsou dost na pochybné úrovní. Ovšem paní Adamovská jako tzv. Pálenice je skvělá a pobaví.
    • Re: Ordinace

To neřeš,já neviděla nic.... *4* *1*
  • Hana

V ordinaci jste skvělá.Díky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší