-
....
me hodne pripomina Katty perry -
-
Re: ....
Katty Perry je laciná, ještě k tomu bez talentu. Za to Zooey má charakter a nadání. -
-
Re: Re: ....
máš recht..perry je koza uječená,rádoby děsně cool ....fakt mi silně leze krkem *15*
-
-
-
kočenka
Jj, je to fakt kočenka....nádherný oči....a ta ofina....zbožňuju holky s ofinou.... *14* -
Yes, man
Zooey taky hraje ve filmu Yes man s Jimem Carreym. Oba skvělí, ale Zooey fakt krásná, ten film musíte vidět. *14* *14* -
-
Re: Yes, man
Jj, mam to na dvd a musim rict ze ten film je vazne bozskej, jo a taky tam Zooey zpívá a stojí to vazne za to, vrele doporucuju *3*
-
-
Zooney
JOjo,v Stoparove pruvodci je nadherna.To jsem se fakt zamiloval *3* *3* *3* -
:)
hele taky hrala ve filmu z nuly hrdinou..:) -
Zooey
Je to prostě nejlepší herečka a taky nejkrásnější ženská *1* -
OSVĚDČENÁ
Fakt super herečka. Své nadání mi ukázala ve filmu (500) days of summer.Moc se mi líbil, byla tam super. Takže je osvědčená. Zná někdo ještě nějaký jiný film s ní? Kromě Yes Man,to jsem také viděla... Děkuji :) -
-
JJ jmenuje se to napr. Návrat, taky hrala ve vanocním filmu neco se skritkem , most do zeme therabitia je jich fakt hodne
-
-
kus
je to kus -
-
Re: kus
to teda je a a to nejsem lesba...nejlepší roli má stejnak v Lemře líný a pak Stopařův průvodce po galaxii... *1*
-
-
Zooey
Skvělá herečka, více než to =) -
Úžasná
Strašně moc krásná. Úžasný nohy, oči, a vůbec celá je sexy a atraktviní. Líbí se mi taky moc co s ní ve filmech vyzařuje. Je jedinečná. Být tak jeden večer s ní a Katy Perry, to by bylo *14* *4* -
-
Re: Úžasná
jo pěkná, narozdíl od ségry (Emily Deschanel) má šíleně velký výrazný oči! Fakt pěkná *14*
-