-
Oporavdu fantastický
Ahoj,
chtěl bych zde vyjádřit své nadšení :-) \K Cukříkovi jsem přišel náhodou, a totáně mě zachvátil, ale neznám moc lidí, kterí se o něj zajímají, ale zájem o opravdu kvalitní muziku u nás klesá :-( Je fajn že tu někdo je, komu se to líbí. Škoda že v ČR nemáme fanklub :-D Možná, že až bude další koncert, někdy se tam potkáme ;-) -
All the Best tour 2008
Ciaoo, tak konečně zas někdo, kdo má výborný hudební vkus *4* . O tom fanklubu jsem už přemýšlel, bohužel ale moc lidí by v něm nebylo *9* ...Možná se potkáme na Slovensku, pač po výborném loňském koncertu v Bratislavě tam Zucchero opět zahraje 7. května...jupííí *5* -
-
Re: All the Best tour 2008
Děkuji, až doposud jsem jeho žádný koncert nenavštívil a byla bych moc ráda, když dostanu tip, kde a kdy nějaký je. U nás, nebo na Slovensku to asi tak brzy nebude , že? Díky za tip.G. -
-
Re: Re: All the Best tour 2008
Milá Gábi, již dlouho jsem tu nebyl, proto promiň za mou pozdní odpověď :) Děkuji za Tvůj názor na tohoto umělce, je vidět, že máš opravdu výborný hudební vkus, což se bohužel nevidí tak často, jak bych si přál :( Další Zuccherovi koncerty v Česku a na Slovensku jsou zatím v nedohlednu :( Příští rok by měl Zucchero, podle neoficiálních informací, vydat nové album, takže doufejme, že bude opět následovat turné a Cukr nezapomene na Čechy, nebo alespoň na Slováky, pač do Bratislavy je to celkem kousek... Jeho koncerty jsou fakt jedinečný! Blues never dies... Zatim pa Gábi. Amedeo *5*
-
-
-
Happy blues year
Zucchero is the best!!! i v roce 2007 *14* *5* -
Zucchero
Zucchero je můj nejoblíbenější zpěvák. Líbí se mi jeho styl tvorby. Je velmi pestrý,- trochu soulu, blues, pop a rock v jednom..Je to ůžasný. *5* I když bohužel jen velmi málo lidí v ČR ho zná. It's my favourite number one... ciao *5* -
....
Jestli sem někdo někdy napíše nějaký příspěvěk, samozřějmě kladný, *1* tak asi budu oslavovat *1* ...Fakt ho nikdo neznáte....... *9* -
*9*
-
Zucchero je prostě bomba!!!!!!!! *14*
-
Zucchero
Moc príjemný hlas *14* -
Krásná pisnička od něj je Blue..Moooc pěkný *5*
-
FLY TOUR
Ciao, vim ze je to hodne nepravdepodobny, ale nejede nekdo na koncert Zucchera do Bratislavy v květnu??? *5* *3*