-
Mackova facka Rathovi
Paní Bubílková, teď po té Mackově facce se Vám může hodit ten vtip z poloviny osmdesátých let, jak jede pán v tramvaji a dostane facku od pána naproti, ale vzápětí i od třetího pána. "To, že jsem dostal facku tady od toho pána, to je mi jasné, tomu jsem šlápnul na nohu, ale proč mne fackujete i Vy, pane?" "Nezlobte se, ale já jsem si myslel, že už to začalo." Děkuji Vám, paní Bubílková, za Váš program. Jiří Doležel -
narozeniny
Milá Zuzano,dovolte abychom Vám popřáli k Vašim narozeninám vše nejlepší,hodně štěstí,zdraví,radosti a úspěchů.Máme Vás moc rádi a vážíme si Vás.Za vše co jste dokázala,Vám náleží naše poklona a dík.Jsme šťastni,že jsme Vás směli poznat,jste pro nás opravdovým sluníčkem.Spozdravem Váš fanklub. -
Ctitel
Mám Vás rád ve Vašich vystoupeních, zejména si cením, jak zvládáte náročný televizní pořad, když už jste na něj sama. Myslím si, že kromě televize, máte i smysl pro humor v běžné životě. Obdivuji Vaše mladé vzezření a Vaši krásnou štíhlou figuru. Když osud dá rád bych si s Vámi poseděl u skleničky dobrého vína. Moc Vás pozdravuji. -
Nabídka pro paní Bubu
Nabízím Vám k volnému použití moji rýmovačku : Paroubek a jeho vláda, v naší zemi jako kláda, tlačí, deptá, zkrátka škodí, u socdemáků to tak chodí. S korupčníky prý nepečou, jen zařídí, ať utečou. Krejčíř se teď koupe v moři, Bublanovi koudel hoří. Svoboda, ten bručí v báni, Součková Nováčka shání, Zgarba prodal pozemky od budoucí podzemky. Na kakao se dal Kraus, ze sněmovny už je raus. Škromach s Pitrem schůzku měl, o co šlo, však zapomněl. Palas za ta svoje rita musel náhle od koryta. Nahradil jej doktor Mládek, také žádný jelimánek. Banku prodal za kačku, měl by dostat kopačku. Jansta je takový dobrák, že Mládkovi nabíd bejvák. Co těch ministrů už bylo, co se takto "odvděčilo". V socdemácké líhni už nenajde se vhodný muž. Tak Paroubek hledal panáka a našel si klauna Jandáka. Oba jsou to pivní strejci, dobří mluvkové a herci. Pravdu řeknou, když se spletou, před svým prahem nezametou. Mají zvláštní poslání, jsou prý Bohem vybráni. U podobných typů lidí popularitu však sklidí. Součet jejich preferencí vítězí nad konkurencí. Sláva prohlásil, ač nepřebral, že by funkci prezidenta bral. Byl by prezidentem všech stran, ač ze všech už byl vyobcován. Přítel Jansta a poradci z Lidového domu borci, ti všichni si budou přáti co nejvíce vody hnáti na Paroubkův rudý mlýn, do pravice vrazit klín. Pravice je roztříštěna, levice je pojištěna: na levici jen dvě strany. Svobodě už zvoní hrany. Až se spojí v jednotu, zažijeme temnotu. Už jsme ji tu měli jednou, vládnout umí rukou pevnou. Zas pověsí na komín, ať prý žije Marx, Lenin. Estébáci s Filipem už čekají za bukem. z -
Petr
Vážená paní Bubílková. Velice Vám děkuji za celou naši rodinu za Vaše "Harašení". Je to jediná chvíle, kdy se všichni sejdeme u TV, jinak TV moc nemusíme. Váš nadhled, vtip a postřehy nám dodávají optimismus do dnešního politického marastu. Po tom, co s námi dnešní garnitura provádí je Váš pořad cosi jako injekce životobudiče. Ještě jednou díky, držíme Vám palce a těšíme se na Vaše další pořady. Jsem ateista, ale pokud se na Vás odkudsi zhůry dívá Váš kolega Šimek, musí z Vás mít velikou radost (na rozdíl od našich politiků). -
Nevytahujte se že jste vymyslela vtip o prezidentech, kočce a hořtici. Slyšel jsem ho s jinými prezidenty ještě když Vás otec ani neplánoval.
-
dodatek
Tak jsem si přečet co vám radi Lubica,no to je pěkná kravina -
dodatek
Tak jse si přečet co vám radi Lubica ,no to je pěkná kravina -
Dôležité
Vždy som rada sledovala Váš humor na javisku a mrzelo by ma, keby ste museli zo zdravotných dôvodov ukončiť svoje pôsobenie na javisku.Preto by som Vás rada upozornila na internetovú stránku - www.diamantovavoda.agartha.cz. Tu si najdite odkaz na diamantovú vodu, prečítajte si, posúďte a zožeňte si ju. Ja ju mám už 3 týždne a musím povedať,že to čo o nej píšu nieje výmysel, ale skutočnosť. O tom sa ale každý asi musí presvedčiť SÁM. Veľa zdravia. Ak uspejete, potešilo by ma, keby ste mi dali vedieť. *3* -
Víte co,nechte prosím,p.Bubílkovou,na pokoji..vím,že prostřednictvím této diskuze,není toto vhodné,že to jsou vzkazy pro p.Bubílkovou a ne chat...ale já to nemůžu číst!!!Pochopitelně..můžete mít názory jakékoliv,ale já osobně si myslím,že paní Bubílková,je VELMI silná osobnost,jedna z mála!Po té,co ji smutně opustil p.šimek,se dokázala odvážit po těch letech spolupráce s právě p.šimkem pokračovat sama!A že pořad řídil převážně p.šimek,většina víme..A mít takovou kuráž..jít do toho SAMA,si myslím,je úspěch už sám o sobě..A myslím si,že si vede skvěle...zkuste si někdy,mluvit hodinu a půl v kuse-texty vzpaměti!!!OBDIVUJI JI!!! I když Vy někteří ne,přesto,mějte názory,jakékoliv..s pozdravem,slečna z Jbc.