Přejít na výpis diskuzí

Zuzana Jandová

OSOBNOST 16.3.2008 
76 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No...

...znám takových holek dost.Jen se nesraly na žádný casting.A kdyz tak z těch interwiew procitam co vypustila za kecy tak se mi zdá že stejně jak je hezká tak je to kráva vymaštěná.Nicka trapná!Pry v sekáči bych si nic nekoupila.ale nemusim mít triko za 20 000!Až se ji přestane dařit tak nebude mít ani na ten sekáč,blbka pitomá.
    • Re: No...

To s tím sekáčem je blbé že to řekla... Ale... Mám spoustu přátel, kteří jsou na tom finančně hůř než já (neříkám, že jsem bohatá) a taky by si nikdy nic nekoupili ze sekáče. A mě je to prostě fuk. A ti lidi, kteří to říkají jsou jinak úžasní. Prostě jenom mají na tohle jiný názor. To takhle nemůžeš brát... I kdyby. TAky ti už někdy vyletělo z pusy něco co ti pak bylo líto? :-)

Hele zakomlexovanej ňoumo...jseš prostě jenom hloupej...to tě omlouvá...
      Ale stejně říkám.............CHCÍPNI!!!

No ale když srovnáš s Bučkovou, tak ta Bučková vypouští ještě větší kecy.Docela zavařila policajtům a říká že homosexuálové a lesby skoro nejsou lidi.To je mnohem horší než kecy Jandové s šatama..
  • NEJKRÁSNĚJŠÍ NA SWĚTĚ

JE NÁDHERNÁ !!!! MNOHEM KRÁSNĚJŠÍ A SMYSLNĚJŠÍ NEŽ TA BŮČKOVÁ *14* *14* *14*
    • Re: NEJKRÁSNĚJŠÍ NA SWĚTĚ

ony sou pěkné obě...a nedá se srovnávat která je hezčí...
    • Re: NEJKRÁSNĚJŠÍ NA SWĚTĚ

jak pro koho kámo!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit