-
lehká holka
Hezká holka???mozna ksicht ,ale co ta chlapecka postava???ramena sirsi nez lecjaky kulturista a nohy ma na modelku fakt osklivy.....chovat se umi,je videt ze si kontroluje kazdy slovo,,,bohuzel ..ale sice neni kucharova hezci,za to je ale inteligentni a ceho si nejvic cenim...obe tyto missky porad mluvi o charite a blabla...jenze pouze kucharova je ta,ktera pro to neco dela a vklada do toho sve penize....jandova si radsi koupi neco na sebe a jen ma plnou hubu kecu.,aby byla zajjimava. -
-
Re: lehká holka
Frienda: Omlouvá tě, že vůbec nevíš o čem mluvíš a nerozumíš tomu...protože jsi napsal jen hromady nesmyslů na základě mylných představ...nemyslím jsi, že jsi až tolik hloupej, jen prostě nevíš *3* ... ale blbec rozhodně jsi, jako každý kdo žije bulvárem, neví a pak je takhle chytrej na diskuzích *14* -
Re: lehká holka
A český národ neumí nic jiného než pomlouvat a závidět,viď?? A ty jsi toho krásným příkladem! Znáš Zuzku tak dobře, že si ji dovoluješ soudit? První poznej a pak mluv *13*
-
-
namyslena
jako krasna je....a rozhodne hezci nez buckova,ale stejne si myslim,ze je namyslena... *5* -
Sympatická
Když to vyhrála, tak jsem si říkala... No hrůza!! Teď z odstupem času musím říct, že je to jedna z nejkrásnějších Missek, které tady byly... Má úžasné charisma... Je mi fuk odkud je! Je to sympaťanda a nekoukám na to, kde bydlí...A jestli je taková nebo taková? Vždycky se najde někdo, kdo bude říkat, že je namyšlená a zase někdo, kdo bude říkat, že je úžasná!! Mě je to jedno. Moje kámoška to není... :) -
S pritelem
S pritelem Tomasem ji to moc slusi.Hodi se k sobe a lasku jim silene preju. *14* Zaslouzi si ji a doufam ze se po case vezmou.Zuzka je nejkrasnejsi miss CR! At zustane s pritelem navzdy! -
JOU
ONA?! --->nejvic krásná, je to prostě česká miss *4* a ti lidé kteří se do ní navážej jenom záviděj -
-
Re: JOU
Tak když tě tak berou ty děti v Africe, tak proč chodíš na tyto stránky?A vůbec na diskuse?Ty by ses měla připojit jinde - takže ne my trapas, ale ty trapas:)))Popřemýšlej... -
-
Re: Re: JOU
No možná mi neuvěříš, ale já pro ty děti v Africe alespoň něco dělám. Abys věděl, tak za tvých poslaných 50 Kč se v Africe může postavit škola, kde děti budou trávit čas vzděláváním se...já nepokládám za trapnou diskuzi o Zuzaně Jandové, ale diskuzi o tom, která z nich, jestli Zuzka nebo Táňa, je hezčí. Zamysli se...mezi tím než ty do sebe naláduješ pytlík brambůrků, tak v Africe umře dítě na hlad nebo podvíživu...takže popřemýšlej spíš ty ! :) -
-
Re: Re: Re: JOU
Pokud chceš hladového nasytit, nedávej mu rybu, nauč ho rybařit.
-
-
-
-
http://pokec.azet.sk/sarasara1988/?i9=9372aff9cb24
-
No...
...znám takových holek dost.Jen se nesraly na žádný casting.A kdyz tak z těch interwiew procitam co vypustila za kecy tak se mi zdá že stejně jak je hezká tak je to kráva vymaštěná.Nicka trapná!Pry v sekáči bych si nic nekoupila.ale nemusim mít triko za 20 000!Až se ji přestane dařit tak nebude mít ani na ten sekáč,blbka pitomá. -
-
Re: No...
To s tím sekáčem je blbé že to řekla... Ale... Mám spoustu přátel, kteří jsou na tom finančně hůř než já (neříkám, že jsem bohatá) a taky by si nikdy nic nekoupili ze sekáče. A mě je to prostě fuk. A ti lidi, kteří to říkají jsou jinak úžasní. Prostě jenom mají na tohle jiný názor. To takhle nemůžeš brát... I kdyby. TAky ti už někdy vyletělo z pusy něco co ti pak bylo líto? :-) -
Hele zakomlexovanej ňoumo...jseš prostě jenom hloupej...to tě omlouvá...
Ale stejně říkám.............CHCÍPNI!!! -
No ale když srovnáš s Bučkovou, tak ta Bučková vypouští ještě větší kecy.Docela zavařila policajtům a říká že homosexuálové a lesby skoro nejsou lidi.To je mnohem horší než kecy Jandové s šatama..
-
-
hmmm
namyslena pipka a ze by byla kunda se rict taky neda i na ulici vidam lepsi nez je ona.. *9* a na miss world? vypadne mezi prvnima...nejlepsi je jak ji noviny sdeli e je njlip placena modelka a ona odpovi..ooh vazne? no boze Zuzankko nemusis ze sebe delat pipku ty uz jsi *5* -
-
Re: hmmm
Dobře jsi jí to nandal...co taky jiného říct dvacetileté,přííííšerně namyšlené a hloupé, zlé....vlastně skoro NELIDSKÉ ( viď??) holce,která vydělá během dne to,co ty za 3 měsíce....je pipka...správně!!!! *7* ...dobrý jsi kluku,jen co je pravda *5*
-
-
Zuzka
Prestante s těmi blbostmi že je namyšlená atd,,,páč to není vůbec pravda...Ona,A kuchařová jsou nej.Miss ČR... ;) *3* *14* -
sympatická holka
musím se přiznat, že když Zuzana vyhrála, tak se mi nelíbila. Ale viděla jsem s ní pár rozhovorů a něčím mě okouzlila. A sem tam podle toho jak se zatváří mi připomíná Natalii Oreiro *1* jen má teda o asi 20cm víc *1*