-
Sympatická
Když to vyhrála, tak jsem si říkala... No hrůza!! Teď z odstupem času musím říct, že je to jedna z nejkrásnějších Missek, které tady byly... Má úžasné charisma... Je mi fuk odkud je! Je to sympaťanda a nekoukám na to, kde bydlí...A jestli je taková nebo taková? Vždycky se najde někdo, kdo bude říkat, že je namyšlená a zase někdo, kdo bude říkat, že je úžasná!! Mě je to jedno. Moje kámoška to není... :) -
sympatická holka
musím se přiznat, že když Zuzana vyhrála, tak se mi nelíbila. Ale viděla jsem s ní pár rozhovorů a něčím mě okouzlila. A sem tam podle toho jak se zatváří mi připomíná Natalii Oreiro *1* jen má teda o asi 20cm víc *1* -
Zuzka
Prestante s těmi blbostmi že je namyšlená atd,,,páč to není vůbec pravda...Ona,A kuchařová jsou nej.Miss ČR... ;) *3* *14* -
hmmm
namyslena pipka a ze by byla kunda se rict taky neda i na ulici vidam lepsi nez je ona.. *9* a na miss world? vypadne mezi prvnima...nejlepsi je jak ji noviny sdeli e je njlip placena modelka a ona odpovi..ooh vazne? no boze Zuzankko nemusis ze sebe delat pipku ty uz jsi *5* -
-
Re: hmmm
Dobře jsi jí to nandal...co taky jiného říct dvacetileté,přííííšerně namyšlené a hloupé, zlé....vlastně skoro NELIDSKÉ ( viď??) holce,která vydělá během dne to,co ty za 3 měsíce....je pipka...správně!!!! *7* ...dobrý jsi kluku,jen co je pravda *5*
-
-
bomba
Dnes je to prý nejžádanější modelka v naší republice. A není čemu se divit. Ona je opravdu BOMBASTICKÁ -
super
Zuzana je snad jedna z nejkrásnějších missek, jaké kdy Zapletalovu soutěž vyhrály, má takový nádech, prostě osobnost, je sama sebou, to si mi líbí a umí "v tom chodit", je to prostě velká dáma narozdíl od písklete Elišky, která prohralušuje, že je bezproblémová-pěkně lže, problémy má každý:-) -
-
Re: super
každý má jiný názor na krásu a mě se víc líbí eliška zuzana mi příde jako babochlap -
-
Re: Re: super
Mně přijde Eliška jako netopejr *1*
-
-
-
namyslena
jako krasna je....a rozhodne hezci nez buckova,ale stejne si myslim,ze je namyslena... *5* -
.
DOKONALÝ ČLOVĚK ! NEJHEZŠÍ MISS VŠECH DOB -
nejkrásnější
Je to nejkrásnější žena na světě ! Bezpochyb ! -
super
Jinak Zuzka je velmi krásná žena, myslím, že má šanci na Miss World !