-
Zuzulka
No je prostě super bez chyby,mam jí rada od malička a sem její největší fanynka no ona je bezva!!!Zuzka -
Markétka
Zuzana Norisová je prostě skvělá! Moje kamarádka ji zbožňuje!!!Já též!!! -
:-)
Zuzanka je úplně bezvadná. Všude! Ve čtvrtek jsem byla na Tajemství, kde hrála. Seděla jsem v první řadě, takže ode mne byla asi metr. Bylo to úplně perfektní... Hrála strašně opravdově a byla opravdu nádherná. Strašně jí to slušelo :-) Určitě půjdu ještě jednou... -
Zuzana Norisová
Zuzana Norisová je skvělá herečka azpěvačka a vůbec osoba. Moc se mi líbila její role Terezy v Rebelech. Je úžasná! Její věrná fanynka Jana :-) Hodně štěstí, Zuzi! -
-
zuzka
Milá Zuzko,K tvym dbešním narozeninám hodně zdraví štěstí lásky sluníčka a at se ti narodí miminko.S pozdravem tvá fanynka Johanka
-
-
Strážci...
Já si naopak myslím,že to ve Srážcích kazila.Chápu,že chtěli využít její popularity z Rebelů,ale Zuzka je spíše mizikálová herečka.Přece není možný,když mám takové schopnosti vidění,abych chodila jak spící pana.Vždyt se jí nedalo vůbec věřit,že náké vize má.Jinak to byly spíš dobré detektivky. -
-
Re: Strážci...
drz hubu ty kravo!!!!!!!!!je skvela!!!!!!!a nikde nic nekazi!!!!!!!! *5* *5* *5*
-
-
Zuza
No Zuzka je dobrá herečka i zpěvačka,ale ve Strážci Duší hrála nejlíp.Doufám že natočej druhou sérii Strážce Duší.Kdyby někdo měl nějaký informace nebo fotky nebo si chtěl se mnou pokecat o Zuze tak mi napište na maila.Míša -
Zuzka
Je super herečka, hezka a zajímavá. A tky se skvěle chová, prostě bez chyby! -
Zuzka
Jsi fakt kočka !! *14* *14* *14* -
SUPER
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR. *1* *5* *14* *14* *3* *4*