-
Rande
ahojky nedáme Zuzy randíčko? *14* *14* -
pravda
ty krávo namyšlená! si myslíš že nám mužeš takhle ubližova??, tím že ti stoupla sláva do hlavy a neodepisuješ nám tak sis ztratila hodně fanoušku a já už s tebou končííím . *8* *13* -
-
Re: pravda
co se stalo?
-
-
krásný narozky Zuzí :*
-
sebepoškozování
achjo Zuzko je mi jedno jestli to čteš ale asi by si měla vědět že kvuli tobě probrečím tolik času a zbytečně my teče krev z žíly..... jen kvuli tomu že mi neodepisuješ. Tak moc tě mám ráda. *9* -
sebepoškozování
achjo Zuzko je mi jedno jestli to čteš ale asi by si měla vědět že kvuli tobě probrečím tolik času a zbytečně my teče krev z žíly..... jen kvuli tomu že mi neodepisuješ. Tak moc tě mám ráda. *9* -
-
Re: sebepoškozování
Hey holka, Ty nejseš normální ne? *7*
Zuzka nemá tolika času.....a co se s tim budu vypisovat, už to tu napsala nellanie.... -
-
Re: Re: sebepoškozování
Tyjo holka. Je ti dobře. Dyt sem to tady jasně řekla. Nemáš důvod si cokoliv dělat ano...Napiš Zuzce do divadla,nebo jed prostě do Prahy a di do divadla až bude hrát. Netrap se:D:)
-
-
-
Zuzko, přeji krásné narozeniny *4* *5*
-
achji
njn ale štve mě to *9* -
-
Re: achji
proč? *7*
-
-
achjii
protože mi zuzi neodpovídá -
-
Re: achjii
njn........ *9* .........to by chtělo zjistit kde bydlí *1*
-
-
sakra
NOJO ALE JÁ BYDLÍM DALEKO OD PRAHY ZUZANA MI NEODPOVÍDÁ A NIKDE JINDE KONCERTY NEMÁ! ACHJO ANI TEN PODPIS NEMÁM. A TO BYCH PRO NI UDĚLALA COKOLIV! A JAK VÍŠ ŽE TAM BUDE-? ONA MĚLA MODEROVAT VOJENSKEJ PLES VE VYŠKOVĚ KDE JE SEGRA ALE ZRUŠILA TO. JÁ CHCI JÍT NA HEREČKU ALE CHCI VIDĚT NĚKDY ZUZKU ALE JAK ŘÍKAM DO PRAHY NEMUŽU....CHCE SE MI BREČET *9* -
že jo?
zuzííí jsi nejjj človííček...umíš bezvadně hrát,zpívat,i tancova a to že ti stopla slava do hlavy fakt neni pravda protože toho máš akorát moc *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*