-
Zuzka
Zuzka Norisová mně naprosto nadchla, je to nejhezčí ženská, co jsem kdy viděl a vynikající herečka a zpěvačka. Přeju ji hodně štěstí a pracovní i osobní úspěchy. -
NVarozky
Vše néj, hdně štěstí, zdraví, lásky a pohody Zuzko *4* *4* . -
Rebelové
Na toto jsem měla již napsat dříve, protože přece jen to je nějaký ten rok, co natočili film. Přijde mi to dost blbé se ptát... Já ten film prostě zbožňuju a líbila se mi moc postava Šimona. Chtěla bych se zeptat, jestli se časem nechystá nějaké to pokračování. Moc bych chtěla vědět, jak to s tím Šimonem dopadlo, jestli ho pustili na svobodu, nebo zůstal až do smrti za mřížemi. -
-
Re: Rebelové
Dvojka nebude určitě bylo by to o ničem. *3* -
-
Re: Re: Rebelové
No, říká se sice, že jedničky jsou nejlepší a ty další díly už takové nic moc, ale ta dvojka tohoto filmu by taky mohla být zajímavá. život se člověku může tak zamotat a nás by ani nenapadlo, co všechno se ještě může stát.
-
-
-
Priznavam, ze dobre vypada, ale ....
-
zuzanka
jo Zuzka to je aspoň ženská.Je přirozená a nečančá se jak některý celebrity .I přesto jí nechybí ani charizma a ani sexeapeal.I když se musim přiznat že ji trošičku závidim , že se do ní zakoukal David Kraus, protože ten je pro mně znamením toho největšího sexapealu,nic to nemění na mém názoru.No prostě David má vkus. Zuzka je krásný killer. Zuzi zůstaň taková jaká jsi i nadále.Pa, Sally -
Zuzulka
Ona ve všem vypadá Božsky!!!!!!!!!!!! -
Mám tě ráda
Zuzko nemůžeš mi prosím poslat malou fotečku na adresu Modřínová 587 třebíč 67401 veškrnová strašně moc prosím byla jsem na muzikálu tři mušketýrů a zrovna jsi byla tam ty za roli Constance.Ahojky a pozdravuj Burzu!!!!!!!!Anýsek(moje přezdívka je mi 10 let) -
;)
Je tak - PEKNAAA, PEKNAAA, PEKNAAA-A!!! ;) -
MIMOCHODEM
Vysvetli mi tady nekdo, proc tady na tom seznamu osobnosti nejsem JA????! Vzdy ja jsem taky osobnost, a jsem znamy! Zna me: maminka, tatinek, babicka, dedecek, ... , a to je asi tak vsechno... To uz JE duvod k tomu, abych se ocitl na strance osobnosti, nebo ne??? -
Slovenka
Zuzka je nadherna jednoducho preto, ze je Slovenka. Ano je Slovenka. Je nasa.