-
Zuzaně-opravdu...!!!!!!!!
Zuzano,jste v roli Petry opravdu/...nebo jsi...díky.../opravdu,alespon pro mne,vynikající!!!!Jsi moc hezká ženská a navíc ztvárnění naivní Petry ve Tvém podání je neodolatelné.Dávám pět hvězdiček!!!!DĚKUJI P.S.Letiště neopouštěj!!! -
♥LOVE♥
Zuzanka je nejlepší úplně všude, ve Stardance jí to vždycky moc sluší a jak tancuje to je úplně bezvadný prostě nejlepší. Sice tomuhle tanci zrovna nerozumim, ale teď v sobotu jak tam dělala ty různý věci třeba z hip hopu a ten rap tak k tomu mám docela blízko, prostě to bylo úžasný...V Letišti taky super a v Soukromejch pastech úplně nejlepší, tam se mi líbil ten děj a jak to obě Zuzky zahrály prostě nejlepší..a ty hlášky tam..třeba...: "Kdybys nenosila tak debilní boty, tak by se Ti líp utíkalo":D prostě nejlepší a nebo ještě jedna..."...kdoví jakou afru nám to tady může rozvířit" - " kdoví jakou...asi lesbickou..?.?.." a ten výraz jakej u toho měla, prostě úplně super. A její fotky mam snad všude, plnej mobil, pc, i na ploše pc.PROSTĚ JÍ MAM FAKT STRAŠNĚ RÁDA, JE MILÁ, HEZKÁ, UPŘÍMNÁ A TAKY JEJÍ STYL JE STYLOVEJ:) *3* .
JENOM ŠKODA, ŽE NA NÍ NIKDE NENI TEN E-MAIL NEBO TAK NĚCO. TAK KDYBYSTE NA NĚJ NĚKDO NÁHODOU NARAZIL TAK MI HO PLS NAPIŠTE NEBO HO NAPIŠTĚ TADY... *14* *14* *14* *14* *14* ♥♥♥I LOVE ZUZANKA♥♥♥ a strašně bych jí chtěla poznat blíž... *14* *4* -
-
Re: ♥LOVE♥
uplně s tebou souhlasim ve všem co jsi do tohodle vzkazu napsala!prostě v těch pastech byla uplně luxusní!a tyhle dvě hlášky si jako jediiný pamatuju a u nich sem se smála nejvíc!mam její fotky taky v pc a mobilu,je to můj vzor a prostě takový střeštiprdlo!miluju ty její xivty.Je originální a svá!a nechápu jak o ni muze nekdo napsat ze je namyslena!Mě teda příde,že uplně naopak-je moc milá!Můj sen je,jít s ní na kafe!A vyvzpovídat jí uplně ze všeho:D Taky bych chtěla bejt herečka jako ona!je nenahraditelná!prostě Zuzanka FOREVER! *3* -
Re: ♥LOVE♥
souhlas, já taky je úžasná!!!!!!!!!!!I LOVE ZUZANKA!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ...
-
-
Zuzanka
Zuzana Norisová je super,já jí mám ráda od narození!! -
poklona
Klaním se před vámi a velice vás obdivuji. Za vaše herecké výkony i odvahu -
Kontakt
Ahojky.Nemáte nekdo kontak na Zuzku ja ji mam strašne rada dystak pošlete na email Dekuji předem móóc -
-
Re: Kontakt
máš e-mail na zuzku?????
-
-
Zuzka
Jsi fakt kočka !! *14* *14* *14* -
upozornenie
Nechem Radomirovi brat iluzie ale zuzana je SLOVENKA. Doporucujem navstevu Slovenska ak chces vidiet pekne baby kamo -
Zuzanka je nej !!
Je krásná žena s zajímavým hlasem . Je ¨
skvěla !!! *14* *14* a krásné narozky
Zuzanko !!!! I když je máš za dva dny !! *3* -
abvc
Ahoj Zuzko je mi 10 a jsi má nejlepší herečka.Prosím odepiš na můj email vercou@seznam.cz *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Všechno nej
Všechno nejlepší Zuzko a hodně štěstíčka !! -
-
Re: Všechno nej
I já se připojuji, všechno nejlepší k narozeninám Zuzí *3*
-