Přejít na výpis diskuzí

Vojta Nedvěd

OSOBNOST 5.10.2008 
36 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj Vojto, děkuju za dnešní pěkný koncert v Kutné Hoře. Doufám, že ti ten plyšovej medvídek přinese hodně štěstí, zpívej dál tak pěkně jako doposud. Hodně štěstí. Moc mě mrzí, že tě vidím jenom na koncertě a že nemůže bejt pořád spolu... *4*
  • Mám veľmi rada piesne tohto speváka, sú krásne, v hlase badať, že ho má podobný svojmu otcovi, Vojto , si skrátka úžasný, len spievaj, spievaj, spievaj !!!
  • www.vojtanedved.cz
  • Příbuzní

    Přeji všem hezký večer.Může mi prosím tady někdo pomoci s mým letitým problémem? Hledám autora písně,která se hraje jen na rádiu Valc2.Podle mého názoru jsou to Příbuzní.Ale nikde nemůžu najít nějakou spojitost.Někde jsem narazil na stránky s texty,kde se i možný název vyskytoval.Ale po otevření se ukázalo,že tam text žádný není.Písnička se asi jmenuje "Někdy chtěl".A zpívá se v ní:"Někdy chtěl bych ti říct,jak tě miluji a jak mám rád...A v refrénu "A pak najednou to příjde,krásná dlouhá chvíle,povídáme o hloupostech okolo nás..."Jestli to někdo znáte,dejte mi prosím vědět o jakou písničku vlastně jde...Předem děkuji.Honza
    • Re: Příbuzní

      Někdy chtěl je písnička od Příbuzných, kterou zpívá Vojta Nedvěd. Je na CD Pozdimní bál, které vyšlo v roce 2003 a napsal ji Jan Nedvěd mladší.
  • zážitek

    Dobrý večer,chtěla bych moc poděkovat za nedělní koncert bratří Nedvědů na Hradci nad Moravicí.
    Bylo to moc fajn- takové příjemné připomenutí si krásných okamžiků,před několika lety-kdy jsme s partou pořádali různé puťáky a podobné akce- a zpívali jsme nedvědovské a nohavicovské písničky.
    Taky jsem moc ráda,že jsem mohla slyšet naživo i Vojtu Nedvěda- je fakt kouzelný:) (jeho hlas,myslím:))-umí pohladit a myslím,že je strašně fajn-že může a chce zpívat se svými příbuznými-podporuje tím tolik potřebné postavení roiny v naší společnosti....prostě dík za zážitek!
  • Aj na motorkársko zraze na SR

    Zdravím všetkých fanúšikov Nedvedovcov. Ako každý z Vás i ja patrím medzi horlivých poslucháčov folk a country. A chcem sa poďakovať za super koncert na motorkárskom zraze v Senci (na SR). Boli ste super klobúk dole ešte teraz mám zimomriavky :)
  • Aj na motorkársko zraze na SR

    Zdravím všetkých fanúšikov Nedvedovcov. Ako každý z Vás i ja patrím medzi horlivých poslucháčov folk a country. A chcem sa poďakovať za super koncert nam motorkárskom zraze v Snci (na SR). Boli ste super klobúk dole ešte teraz mám zimomriavky :)
  • Hopla

    omlouvám se ...z první větičky mi nějak uteklo slovo NEJSEM-hystrická fanynka. *9*
  • Ahoj snad po stopadesáti letech.

    Ahoj všichni.
    Možná taková ta hysterická fanynka, ale hudbu obou batří Nedvědu sleduju už asi 17 let. Mám proste tuhle klidnou muziku fakt ráda. *4*
    Jestli i tohle budeš Vojto číst, tak ti chci podekovat. Po dlouhé době jsem teď pana Jana i Františka viděla zpívat - dostala jsem od bráchy CD a DVD koncert s Fešákama v Lucerně. Byls tam i ty a jsem moc ráda!!! Mám ten pocit, že strejdovi dodáváš energii a za to ti děkuji. Jsem ráda, že uvnitř zustává okolo dvacítky. Viděla jsem ho jednou v životě, ale myslím, že mu rozumím. Myslím, že vážných, vystresovných a rozčílených dospělých je na tomhle hyper-super-giga-moderním světě dost.
    I když bydlím už 10 let v Bavorsku, chtěla bych ještě někdy bratry Nedvědy na vlastní oči a doufám, že i ty tam budeš. Držím ti palce ať v tom pokračuješ. DIKY.
  • Vojta

    Vojta moc krásně zpívá. Miluju jeho podmanivý hlas,hrozně mě uklidňuje. Všechno, co zpívá, mu věřím. Všechny jeho písničky jsou krásný. A nejen to.. VOJTA je ten nejkrásnější chlap! Je nádhernej, k pomazlení.
    Vojto, 25. jedu na Tebe do Třebíče a budu šťastná, že Tě uvidím a zároveň smutná, že nejseš můj. Přeju Ti, ať se Ti daří! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit