-
Vojtíšek!!
*14* Vojta je zlatý chalan, zábavný na koncertoch, a s krásnym hlasom, ktorý perfektne ladí s hlasom jeho strýka Honzu Nedvěda !
Nikdy mi neodmietol podpísať kartičku,vždy pridal aj krásny úsmev.
Mám Vojtove cd Bíly měsíc a musím povedať, že sa mi veľmi dooobre počúva. Moja najobľúbenejšia pesnička je ZPOVĚĎ .. preto som na ňu urobila aj slideshowku.. *3* *14* *14* *3*
..ak niekto máte viac info o ňom tak pridajte !!! *15* -
Aj na motorkársko zraze na SR
Zdravím všetkých fanúšikov Nedvedovcov. Ako každý z Vás i ja patrím medzi horlivých poslucháčov folk a country. A chcem sa poďakovať za super koncert na motorkárskom zraze v Senci (na SR). Boli ste super klobúk dole ešte teraz mám zimomriavky :) -
VOJTA
VČERA JSEM BYLA NA KONCERTĚ BRATŘÍ NEDVĚDŮ A V KAPELE HRÁL I VOJTA ,JE TO SKVĚLEJ KLUK VŠECHNY TAM BAVIL,HRÁL SUPROVĚ.CELÝ KONCERT SE VYVEDL,ALE VOJTA MI ZE VŠECH UTKVÍ V PAMĚTI NEJDÝL.BYLA OPRAVDU SRANDA A JESTLI BUDE MÍT KONCERT 100% JDU. *3* -
Hopla
omlouvám se ...z první větičky mi nějak uteklo slovo NEJSEM-hystrická fanynka. *9* -
co to tam za chudaka
vypisuje tie kraviny o Vojtovi?Veď ťa nikto nenúti počúvať čo sa ti nepáči tak nechaj tak a neoptravuj tu vzduch ostatným..ja len toľko *16* -
no kto?Já!
ale,ale *13* takto sa vyhrážať *13* to sa robí *13*
Ale nebojte sa,čo som chcel,už som si napísal,už vám dám pokoj a teraz môžete spustiť tie vaše ospevovania na toho.. *7*no-budem slušný.
ale aj tak,veď sa na to pozrite hlbšie.Nemám pravdu? *5* No mám! *5*
Ale aj tak,píšte si čo chcete,nebudem vám tu už kazit vzduch.
*13* ozaj,tú IP adresu by ste už,ked tak,blokli PC v internet kaviarni *15* *15*
Tak už NAZDAR! -
Vojta
Řekla bych, že Vojta je svému tátovi docela dost podobný. *4* Připadá mi jako dobrý muzikant a asi i milý člověk. Určitě je s ním legrace.
Zhruba před 3 lety jsem potkala v Jílovém u Prahy Františka Nedvěda právě se synem a už tenkrát mi připadalo, že je v pohodě. S vojtou se dají najít videa na youtube, kde se asi docela potvrzuje to, že je fajn. *3* -
Aj na motorkársko zraze na SR
Zdravím všetkých fanúšikov Nedvedovcov. Ako každý z Vás i ja patrím medzi horlivých poslucháčov folk a country. A chcem sa poďakovať za super koncert nam motorkárskom zraze v Snci (na SR). Boli ste super klobúk dole ešte teraz mám zimomriavky :) -
Příbuzní
Přeji všem hezký večer.Může mi prosím tady někdo pomoci s mým letitým problémem? Hledám autora písně,která se hraje jen na rádiu Valc2.Podle mého názoru jsou to Příbuzní.Ale nikde nemůžu najít nějakou spojitost.Někde jsem narazil na stránky s texty,kde se i možný název vyskytoval.Ale po otevření se ukázalo,že tam text žádný není.Písnička se asi jmenuje "Někdy chtěl".A zpívá se v ní:"Někdy chtěl bych ti říct,jak tě miluji a jak mám rád...A v refrénu "A pak najednou to příjde,krásná dlouhá chvíle,povídáme o hloupostech okolo nás..."Jestli to někdo znáte,dejte mi prosím vědět o jakou písničku vlastně jde...Předem děkuji.Honza -
-
Re: Příbuzní
Někdy chtěl je písnička od Příbuzných, kterou zpívá Vojta Nedvěd. Je na CD Pozdimní bál, které vyšlo v roce 2003 a napsal ji Jan Nedvěd mladší.
-
-
Mám veľmi rada piesne tohto speváka, sú krásne, v hlase badať, že ho má podobný svojmu otcovi, Vojto , si skrátka úžasný, len spievaj, spievaj, spievaj !!!