-
To nie je pravda
Nahodou *5* Vojta Nedved nie je žiaden tipek.A nepriživuje sa!A Honza nie je blbec!Náhodou som na nich bola a spievali pekne.Ste protivný *9* -
Vojta
Vojta moc krásně zpívá. Miluju jeho podmanivý hlas,hrozně mě uklidňuje. Všechno, co zpívá, mu věřím. Všechny jeho písničky jsou krásný. A nejen to.. VOJTA je ten nejkrásnější chlap! Je nádhernej, k pomazlení.
Vojto, 25. jedu na Tebe do Třebíče a budu šťastná, že Tě uvidím a zároveň smutná, že nejseš můj. Přeju Ti, ať se Ti daří! *14* -
oprava
Vojta Nedvěd není synem Jana Nedvěda ale Františka,pokud je mi známo *13*
Na hlavní stránke je chyba *7* -
-
Re: oprava
No pekný neporiadok tam teda je, pekná vizitka *1* -
-
Re: Re: oprava
ale na druhej strane vždy menšia chyba ako dať ťa do rodiny s Pavlom Nedvedom, to uz by bola trosku viac vedla *4*
-
-
-
Ahoj Vojto, děkuju za dnešní pěkný koncert v Kutné Hoře. Doufám, že ti ten plyšovej medvídek přinese hodně štěstí, zpívej dál tak pěkně jako doposud. Hodně štěstí. Moc mě mrzí, že tě vidím jenom na koncertě a že nemůže bejt pořád spolu... *4*
-
www.vojtanedved.cz
-
Hm...
Vojta Nedvěd má fanklub?Ale,ale*13* -
hm..
nie je to trochu trapné,mať vo fanklube nejakého trapného poskakujuceho Típka(ktorý sa len priživuje na prachatom blbcovi,ktorý sice spievat nevie,ale aspoň čosi skladá.)psa a papagája?Nie si blondýna?To by mnohé vysvetlovalo. *9* -
hm
A najviac ma baví,že o ňom nic nevieš.Ani ten poondiati dátum narodenia nepoznáš.Radšej sa ho spýtaj,ved keď má taký veľký fanklub *9* určite sa s ním kontaktujete a aj vás o sebe informuje.To sa totiž obvikle robí.A nemusíš si tie informácie ani nahrávať.Papagáj ti to zopakuje,ked ho ten škaradý psisko nezožerie. *15* -
-
Re: hm
Vážený neznámy a trápny neregistrovaný užívateľ.
Raz som niekde čítala o ľuďoch,ktorí trpia tým,že ich nik nemá rád.O ľuďoch,ktorí trpeli,lebo nikoho nemali radi,len seba.O ľuďoch,ktorí nemali radi ani seba a ani nikoho.Myslím,že ty nepatríš ani do jednej skupiny.Pretože ty si sám o sebe exemplár,malý človiečik,ktorý nevie na seba upozorniť svojou prácou,nadšením,ale iba hrubými slovami,ktoré sú navyše s gramatickými chybami.Nevadí,každý sme nejaký.Je ti odpustené,lebo si myslím,že si nedozrel na inteligentnú debatu,a čas ťa ,snáď,naučí práve tomuto.
Zamyslenie sa nad sebou samým by ti určite prospelo,a ak nájdeš odvahu a zaregistruješ sa,môžeme sa porozprávať.Teda vymeniť pár písmen.Dovtedy je toto moja posledná reakcia na tvoje "inteligentné" uvedenie sa do spoločnosti dospelých ľudí.
-
-
Tenhleten je hezký...
Vojtěch Nedvěd je synem Jana Nedvěda a hraje v kapele Honzy Nevděda *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* na to se zeptám strejdu *16* -
-
Re: Tenhleten je hezký...
Ospravedlňujem sa.Chybička se vloudila.Už som to opravila,ale trvá ,kým nabehne opravený text.. *4*
-
-
otvorte si oči
že skladateľ *15* *15* zaujímalo by ma,čo on už len tak zložil.Všetko mu skladá Ján Nedved.Ešte aj spievať a hrat ho učil.Taký rozmaznaný pipík.Moc toho veru sám nedokázal.Keby aspoň tu kapelu mal svoju.Ani na to nemá,strčil sa k jánovi.Aj tu reklamu si robí cez neho.Minule som na nich bol.Ten image blbečka mu sedí.Ked nebude jána,tak ani pes po nom neštekne *13* -
-
Re: otvorte si oči
a ešte aj Kocman sa pri nom priživuje.Vôbec sa tam ten chlap nehodí.Poznal som starú kapelu.Táto ide ku dnu!Nedved je dobrý len na to,aby sa po jeho chrbte vyštverali neschopný paprdovci. *9* na nič iné,lebo tie nové pesnicky su už neni k nicomu. -
-
Re: Re: otvorte si oči
Už by si mohol prestať,nie? Alebo potrebuješ problémy?Stačí povedať a máš IP adresu bloknutú nielen tu ale aj na pár ďalších serverov!!! UPOZORŇUJEM ťa,aby si sa začal vyjadrovať slušne.
*13* *13* *13* *13*
-
-