-
Text Vašeho příspěvkupo otcove smrti pro mne Yiruma byl hrdinou jeho hudba mne uklidnuje a doprava mi nadech stesti kdyz se vam jeden otec obesi ve vasich trech letech a druhy dostane infarkt ve vasich trinacti tak potrebujete potporu a on ji pro mne je *4*
-
Koncert bude 24.11.2014 v Praze v Kongresovém centru, Praha 4. Bude to jedinečný zážitek!
-
-
Koncert v Praze byl zrušen. Sony Music Korea se pokusí koncert uskutečnit v roce 2015.
-
-
Bude letos ten koncert? *3* kde najdu info. Díky
-
-
-
Yiruma umí vytvářet velmi krasnou hudbu.Jeho hudba na mě působí velmi uvolňujicí , uklidňillňující a je především příjemná na poslech.Mám velmi ráda jeho skladbu Maybe ,Love me a spoustu jinych skladeb.
-
-
souhlasim *2*
-
-
Máte někdo seznam jeho koncertů? *14*
-
-
24.11.2014 bude v Praze !!!
-
-
Koncert v Praze byl zrušen. Sony Music Korea se pokusí koncert uspořádat v roce 2015.
-
-
-
Veľmi pekná, upokojujúca hudba. Keď ju počúvam, všetko sa zrazu spomalí, zmizne zlá nálada, stres a len si to vychutnávam. Je úžasný hudobník! *14*
-
♥
Podle mě je nejlepší River flows in you. Poslouchám jí furt dokola. Vždycky se mi u ní chc brečet *9* -
WOW
Yiruma je naprosto boží!! Jeho skladby jsou úžasné, fantasticky hraje!! Moc se mi líbí Moonlight, Kiss the rain a Dream a little dream of me(myslím, že byla ve filmu Francouzský polibek ale se zpěvem). co víc říct.... je to borec! -
-
Re: WOW
Nevíte, kde bych sehnala original CD? -
Re: WOW
SOUHLAS9M *3* *1* *14* *14*
-