-
www.gunitcommunity.oforum.cz
Novinky o Buckovi i celé Unit, i o dalších rapperech. Vše jasné a denně aktualizované... Už žádné dohady a fámy, jen fakta!
www.gunitcommunity.oforum .cz *16* -
za to on nemohl
podle mě když fuckoval g-unit byl prostě opilej nemohl za to mohl za to alkohol je jasně vidět jak tam drží tu sklinku -
Je dobrej
Ale musím uznat, že hodně dobrej je. -
buck is best
nwm jak to je ale si myslim že buck je blood?? prej bejval crips jako game ale přešel k blood?? -
-
Re: buck is best
Buck neni ani v Bloods ani v Crips, nikdy nebyl ani... -
Re: buck is best
spíš bych řekl že crips
-
-
Buck
Buck a jeho koncert ve Washingtonu katastrofa přišlo na něj jenom 20 lidí a Buck bez 50 by nebyl nic naštval mě odstupem od G-UNIT nevím co mu udělali takže oni si ho najdou vezmou ho do crew a on jako pěknej zrádce odejde a tomu to ještě 50 toleruje tím, že řekl: že ho nebere jako nepřítele. A Buck s The Gaamem dissuje 50 tracky kdyby Buck odešel z G-UNIT aspoň přátelsky a nedissoval by tracky tak bych byl v pohodě, ale takhle odejít. Neříkám, že je špatnej rapper, ale odejít takhle vždyť se podívejte co všechno pro něj udělali. -
bbb
get buck je best song od young buck -
fuck is G-Unit
udělal dobře že už je pryč a jede sólo, má mnohem lepší songy (už jen tim že je hodně mířeno proti 50mu) *1* , 2Pac z něj nebude ale to nebude nikdy nikdo, jinak teď je fakt dobrej *3* -
-
Re: fuck is G-Unit
tojo 50 cent je strasnej debil -
-
Re: Re: fuck is G-Unit
Polib si debile. 55550-cennnnnnnnt is best -
Re: Re: fuck is G-Unit
tak sme se vseci zasmali :D jo a G-unit se nerozpadne neboj a spival peknejc kdyz byl v G-unit tedka je to onicem ale cest tobe *5* *13*
-
-
-
Buck
je to druhej nejlepsi raper po 2Pacovi je dobre ze odesel z G-Unit protoze G-Unit je ted bez nej nic. -
-
Re: Buck
se budu smat az se cely G-unit rozpadne *15* *15* dementi -
-
Re: Re: Buck
picooooooooooo ggg-unittttt
-
-
-
Bucks "Dirty South"
jeho hlas a flow mi zní mrtě dobře v písničkách g-unit(my buddy, stunt101, work magic, však to znáte...) ale jeho singly se mi moc nelíběj -
http://young-buck.urbanonline.cz
http://young-buck.urbanonline.cz