Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tuco
    • Jack1947

Remarque četl jsem knihu. Podobně jako ostře sledované vlaky. Silné, ostatně správně vykreslené jak nesmyslné to bylo a vychazivší,  z vlastních zkušeností. To bych zařazoval jako povinnou četbu, obě.

Ano, je to tak ani ve válce nic není černobílé jak se na první, pohled zdá( ne, v tomhle nesmyslném krvavo zalitém pohledu, od putlera ovšem🤢🤮tam je to rudé...)

• Jack1947

Platoon 1986 , je prý brán jako nejautentičtější o vietnamské válce film,  to já bych třeba až tak neřekl... ale těžko říct.

• Inquisitor

Ještě bych přihodil olověnou vestu.

• Jack1947

To spíše...

• Tak snad ví, že má jen jeden život a respawn nebude.

• Derp_1337

Už to vidím, jak se ohlásí ukrajinskému veliteli tamnější roty a zeptá se ho "Kde je respawn?" 😂

• ZOLLINO

Moderna verzia nametu na film Saving Private [CoD]Ryan

• Kissino81

R.I.P.

• Jack1947

AMERICAS ARMY měla fakt hodně drsnej výcvik 😬🥴😵

Pamatuji si že jsem musel požádat kamaráda z ICQ, aby mi pomohl udělat poslední část tréninku, já to nemohl zaboha dát, jsem pro realismus ale spíše Arma nikoli aby se musel řídit krom pohybu, cílení a zaměřování i různé jiné blbosti.

Kdybych ovšem, věděl že to je spíše simulaátor "Ležení" tak bych to asi ani hrát nechtěl😄😮😥

K tomu anglánovy no nevím Codéčko dobré ale asi to nebude úplně ono, kdyby hrál ARMU tak by zase čekal létajicí tanky a možná, neviditelné nepřátele co mají stoprocentní přesnost na několik kilometrů aniž by jste je měli možnost vidět!  a to i bez fyziky a duchovna, teda procházení kulek chirurgickou přesností polí a zdmi domů, kde vás najdou.

But war never, forgives... Na druhou stranu, on i

Anders Behring Breivik

řekl že COD Modern warfare 2 je výbornej simulátor˘˘ ztak třeba na tom i kapky trochu ?.

• Jack1947

Ještě je třeba dodat, task at tam jede když je to jeho životní poslání. Lepší přece on než třeba já a vy ostatní ne( pochybuji ale že by k tomu došlo) 😊😉

• Inquisitor

Nezbývá než přát, aby to prozření přežil.

• Inquisitor

Ale o ni ho stejně s největší pravděpodobností pošlou domů. O takový nezkušený jelita nemají zájem. To je jenom přítěž pro ostatní.

• dworkin

F

• Jack1947

PRESS F" to pay respects"  hmm no nevím, lehko ve hře...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit