Mladý Angličan vyrazil bojovat na Ukrajinu. Zkušenosti má jen z Call of Duty
-
AMERICAS ARMY měla fakt hodně drsnej výcvik 😬🥴😵
Pamatuji si že jsem musel požádat kamaráda z ICQ, aby mi pomohl udělat poslední část tréninku, já to nemohl zaboha dát, jsem pro realismus ale spíše Arma nikoli aby se musel řídit krom pohybu, cílení a zaměřování i různé jiné blbosti.
Kdybych ovšem, věděl že to je spíše simulaátor "Ležení" tak bych to asi ani hrát nechtěl😄😮😥
K tomu anglánovy no nevím Codéčko dobré ale asi to nebude úplně ono, kdyby hrál ARMU tak by zase čekal létajicí tanky a možná, neviditelné nepřátele co mají stoprocentní přesnost na několik kilometrů aniž by jste je měli možnost vidět! a to i bez fyziky a duchovna, teda procházení kulek chirurgickou přesností polí a zdmi domů, kde vás najdou.
But war never, forgives... Na druhou stranu, on i
Anders Behring Breivik
řekl že COD Modern warfare 2 je výbornej simulátor˘˘ ztak třeba na tom i kapky trochu ?.
-
-
Ještě je třeba dodat, task at tam jede když je to jeho životní poslání. Lepší přece on než třeba já a vy ostatní ne( pochybuji ale že by k tomu došlo) 😊😉
-
-
R.I.P.
-
Moderna verzia nametu na film Saving Private [CoD]Ryan
-
F
-
-
PRESS F" to pay respects" hmm no nevím, lehko ve hře...
-
-
Ale o ni ho stejně s největší pravděpodobností pošlou domů. O takový nezkušený jelita nemají zájem. To je jenom přítěž pro ostatní.
-
Tak snad ví, že má jen jeden život a respawn nebude.
-
-
Už to vidím, jak se ohlásí ukrajinskému veliteli tamnější roty a zeptá se ho "Kde je respawn?" 😂
-
-
Nezbývá než přát, aby to prozření přežil.
-
Top3 protivalecny kusy:
Na západní frontě klid - Erich Maria Remarque
Četa - https://www.csfd.cz/film/8759-ceta/prehled/
Kukačka -https://www.csfd.cz/film/37945-kukacka/prehled/
Vskutku nezbyva nez doufat.
-
-
Remarque četl jsem knihu. Podobně jako ostře sledované vlaky. Silné, ostatně správně vykreslené jak nesmyslné to bylo a vychazivší, z vlastních zkušeností. To bych zařazoval jako povinnou četbu, obě.
Ano, je to tak ani ve válce nic není černobílé jak se na první, pohled zdá( ne, v tomhle nesmyslném krvavo zalitém pohledu, od putlera ovšem🤢🤮tam je to rudé...)
-
Platoon 1986 , je prý brán jako nejautentičtější o vietnamské válce film, to já bych třeba až tak neřekl... ale těžko říct.
-
Ještě bych přihodil olověnou vestu.
-
-
To spíše...
-
-