Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gratulace všem našim zástupcům za super repre letos. 😛😉 jděte co nejdál všichni!! Líbí se mi čím dál více Douděra ze Slavie a nevím, jestli by Plzeň měla pouštět Adama Vlkanovu, pač to už byl dnes 2. zápas v pohárech, kdy zahrál dobře. Takových hráčů, s nižším těžištěm, je u nás málo. Možná potřebuje více času ještě na adaptaci v klubu. Plzeň má dlouhodobě silný kádr, tvrdím, stačí ho jen vhodně doplňovat. Mají i velmi silnou lavičku za mě..
    A gratulace mému oblíbenému tréňovi Koubkovi ke světovému rekordu v evropských pohárech. Do stovky jich ještě bude, trenére. :) dobrý tah Ady, že tohoto Pana trenéra angažoval a je super, že má ještě chuť čs. fotbalu pomáhat a ulevit čs. soc. systému v roli pracujícího důchodce.. :)

    • Zamotali vám trochu hlavu hráči, kteří bojují také o to, aby v Plzni zůstali?

      Zcela
      určitě. Vždy je potřeba tým nějakým způsobem okysličit, ale
      životaschopnost současného se potvrzuje. Pokud jde o změny, vždy nějaké
      přijdou. Uvidíme, nemám přesné informace. Ale vidím, že není potřeba
      nějakých razantních.

      Zdroj: https://www.idnes.cz/fotbal/pohary/miroslav-koubek-viktoria-plzen-vyhra-konferencni-liga-postup.A231215_092330_fot_pohary_mama


      taky si myslím to samé, viz. výše včera napsané. Už jsem za Adriana Guly psal, že Plzeň má výborné mužstvo, nyní se to ukazuje, když už jsou navíc zase 3 další roky pospolu. Už tehdy tam ale většina byla. Hráči jako Holík, Řezňa (věkové důvody) se tam asi už nyní neudrží, ale jinak nemají moc důvodů něco měnit. Přijdou 2-3 noví, dobře nascoutovaní, ale ta kabina Plzně má už dlouhodobě a od dob trenéra Vrby spirit, což je její výhoda. I ten realizák je tvořen z bývalých hráčů, kteří jsou už v klubu dlouho a zažili ty předchozí výborné časy s Pavlem. Je dobře, že mají pražská S konkurenci, ještě by se mohl přidat Baník k boji o ten titul v dalších letech. :)  pač to i zvedá kvalitu ligy a jde to vidět pak v pohárech, že doma v lize musí hrát ty naše nej týmy už ne 4-5 těžkých zápasů za sezonu, ale většinu, dnes můžou prohrát kdekoliv díky kvalitním trenérům i v těch provinčních klubech a musí tak hrát pořád naplno v celé šíři toho kádru. Tím se udržuje ve formě i ta lavička, která pak může, při zraněních, pomoci i v pohárové Evropě. Naše kluby už to nehrají na 13-4 hráčů zkrátka, ale zapojují celý kádr, což je dobře a nutností díky nabité termínovce a zraněním..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit