Evropské poháry: Sparta, Slavia i Plzeň zvítězily a zahrají si si jarní fázi
-
gratulace všem našim zástupcům za super repre letos. 😛😉 jděte co nejdál všichni!! Líbí se mi čím dál více Douděra ze Slavie a nevím, jestli by Plzeň měla pouštět Adama Vlkanovu, pač to už byl dnes 2. zápas v pohárech, kdy zahrál dobře. Takových hráčů, s nižším těžištěm, je u nás málo. Možná potřebuje více času ještě na adaptaci v klubu. Plzeň má dlouhodobě silný kádr, tvrdím, stačí ho jen vhodně doplňovat. Mají i velmi silnou lavičku za mě..
A gratulace mému oblíbenému tréňovi Koubkovi ke světovému rekordu v evropských pohárech. Do stovky jich ještě bude, trenére. :) dobrý tah Ady, že tohoto Pana trenéra angažoval a je super, že má ještě chuť čs. fotbalu pomáhat a ulevit čs. soc. systému v roli pracujícího důchodce.. :) -
-
Zamotali vám trochu hlavu hráči, kteří bojují také o to, aby v Plzni zůstali?
Zcela
určitě. Vždy je potřeba tým nějakým způsobem okysličit, ale
životaschopnost současného se potvrzuje. Pokud jde o změny, vždy nějaké
přijdou. Uvidíme, nemám přesné informace. Ale vidím, že není potřeba
nějakých razantních.taky si myslím to samé, viz. výše včera napsané. Už jsem za Adriana Guly psal, že Plzeň má výborné mužstvo, nyní se to ukazuje, když už jsou navíc zase 3 další roky pospolu. Už tehdy tam ale většina byla. Hráči jako Holík, Řezňa (věkové důvody) se tam asi už nyní neudrží, ale jinak nemají moc důvodů něco měnit. Přijdou 2-3 noví, dobře nascoutovaní, ale ta kabina Plzně má už dlouhodobě a od dob trenéra Vrby spirit, což je její výhoda. I ten realizák je tvořen z bývalých hráčů, kteří jsou už v klubu dlouho a zažili ty předchozí výborné časy s Pavlem. Je dobře, že mají pražská S konkurenci, ještě by se mohl přidat Baník k boji o ten titul v dalších letech. :) pač to i zvedá kvalitu ligy a jde to vidět pak v pohárech, že doma v lize musí hrát ty naše nej týmy už ne 4-5 těžkých zápasů za sezonu, ale většinu, dnes můžou prohrát kdekoliv díky kvalitním trenérům i v těch provinčních klubech a musí tak hrát pořád naplno v celé šíři toho kádru. Tím se udržuje ve formě i ta lavička, která pak může, při zraněních, pomoci i v pohárové Evropě. Naše kluby už to nehrají na 13-4 hráčů zkrátka, ale zapojují celý kádr, což je dobře a nutností díky nabité termínovce a zraněním..
-