Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fortuna-liga-24-kolo-online-zpravodajstvi-banik-sigma.A240308_143602_fotbal_tals

jak říká trenér Olmíků Saňák, Buchtič podle mě neměl jít dolů, dělal Sigmě dost problémů, navíc svým pohybem otevírá prostory pro ostatní, hlavně Eweho. I když Pavel s jeho stažením měnil rozestavení, aby se pokusil Sigmu zaskočit, tak je to jedna ze dvou desítek Baníku, Ewemu to moc nešlo, měli tam zůstat oba do konce. Byl to takový divný zápas, nic moc pohledný, spíše remízový. Já bych ty desítky Baníku nestahoval nikdy, protože oba kluci můžou kdykoliv během zápasu něco vymyslet, i když to vypadá, že hrají bídu, jsou oba velmi tvořiví, technicky zdatní a schopni dělat problémy soupeři až do konce zápasu. Buchtiče trenér Hapal tou důvěrou posunul někam blízko toho, co jsem od něj čekal v seniorech už od jeho 17 let, kdy jsem ho poprvé viděl. Baníkovský sportovní úsek udělal tento týden výborný tah, že ho prodloužil, protože na něj může přijít kdykoliv už nyní nabídka odkudkoliv, kde se ještě může posunout tam, kde čekám jeho sportovní vrchol. Mohl by určitě zlepšit zahrávání standardek, pač kopací techniku má + zakončení

• tomasperny

Jako letos jsou ty nákupy fakt šílené. Jako pořád se ukazuje to, že fotbal je nejlepší sport na světě. I když mám teda pocit, že mu teď trochu funí na záda MMA a celkově bojové sporty. Sám si koupím třeba spíš MMA triko, ve kterém chodím do fitka, než abych si kupoval třeba fotbalový dres.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit