Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tokají dva teplouši: „Tak co brouku, nevlítneme na to dneska?“ „Dneska ne, zlato, já mám vlka.“ vymlouvá se druhý. „Mně to nevadí, já jsem i z00fil.“
  • Telemost mezi Moskvou a Washingtonem.
    Dotaz z Washingtonu: "Za jak dlouho si u vás průměrný dělník vydělá na automobil?"
    Odpověď: "A vy zase mlátíte černochy!" *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Čínský disident vykřikoval na ulici:
    "Předseda vlády Li Peng je idiot."
    Byl odsouzen na 20 let. Diví se:
    "Jiní měli také protistátní řeči a dostali jen 5 let!"
    "Vy máte také 5 let za protistátní řeči. Těch dalších 15 je za vyzrazení státního tajemství." *15* *15* *15* *15*
  • Přijde gay k doktorovi, u kterého si nechal před časem udělat HIV test a ptá se ho, jak to dopadlo? „Mám pro vás špatnou zprávu, jste HIV pozitivní.“ řekne lékař s ledovým klidem pacientovi. Na ta slova se pacient zhroutí a ptá se, co s tím může dělat? „Vy jste homosexuál, viďte?“ ptá se lékař. Pacient jen přikývne na znamení souhlasu. „Tak to uděláte nejlíp, když rozklepnete pět vajec, necháte je týden odstát, přidáte zkvašené zelí, zkyslé mléko, celé to promícháte a naráz vypijete.“ Pacient, vděčný, že existuje nějaké řešení, pozorně si vše zapíše a odejde se léčit. Jakmile za ním zaklapnou dveře, vyjde udivená sestřička a ptá se doktora, proč tomu muži lhal, když má výsledky HIV testů negativní? „Aby zjistil, teplouš jeden, od čeho mu narostla prd€l.“
  • Přijde teplouš k doktorovi, že má problémy s erekcí. Doktor si vezme jeho p€nis do ruky a začne ho mnout, dokud chlapovi zcela neztvrdne. „Tak vidíte, chlape, co byste ještě chtěl?“ „Pusinku!“
  • Soudruh Simon Bukvice vás chvíli bude bavit jeho roztomilými vtipy. Jsme rádi, že jsi si soudruhu udělal chvilku času na nás při tvé zodpovědné práci v redakci Tiscali. Čest práci soudruhu Simone
    • Zloději nicků. Tiscali Trol jsi ty sám BTW.
      Tobě tu zázračně naskakují bodíky aneb 20 za vteřinu.
      Jsi nenápadný jak lejno na utěrce *15* *15*

Simon Semjon jsi ty sám hlavo prochlastaná, Ty jsi tuhle postavu stvořil když jsi Simoně
      zpizdil jméno. Bukvice budeš také BTW když ti vadí holky *15* *15*
      • Ale nevytvořil soudruhu Simone, vždyť i ty sám na ni velmi dobře reaguješ.
        • semjon Simon jsi ty sám BTW grázle. Ty jsi tuhle postavu vytvořil
          když jsi Simoně zkonil jméno.

Zločinců z KSČ se tu zastáváš ty špíno. Simona ne.

Kradeš nicky a podvádíš s hlasováním. Jsi prase a musíš být poražen jako prase BTw
  • V době totality dělá novinář rozhovor s manželkou významného politika a představitele KSČ:
    "Povězte mi, prosím, jak prožíváte běžný pracovní den?"
    "Ráno vstanu, umeju přirození. Jdu nakoupit, pak umeju přirození.
    Udělám snídani, umeju přirození. Uvařím oběd, umeju přirození. Po obědě umeju..."
    "Promiňte, že vám do toho skáču, ale není to přehnaná čistotnost?"
    "Když on nám to pořád někdo kreslí na dveře..." *15* *15*
  • Jaké hlavní cíle si vytyčili jednotlivé sjezdy KSČ?
    XV. sjezd: Doběhnout a předběhnout kapitalistické státy.
    XVI. sjezd: Udržet s nimi krok.
    XVII. sjezd: Neztratit stopu. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Kdysi dávno prý Rusové navrhli Reagana jako kanditáta na Leninův řád za budování komunismu. Dozvěděli se totiž, že na každém Pershingu je velký červený nápis: "Komunismus - náš cíl!" *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • Ptá se malý syn otce:
    "Tati, co to byl ten komunismus?"
    "To v Rusku v Leningradě, vlastně to byl Petrohrad, bojovali takto v říjnu, vlastně to byl listopad, mužíci, které vedl nějaký Lenin,
    vlastně se jmenoval Uljanov..."
    "To byl teda pěkný bordel," míní chlapec.
    "No a to je přesně ten komunismus," zvolá otec. *15* *15* *15*
    • A já to musím vědět, já Simon bukvice tam dělal předsedu uličního výboru KSČ. Teď jsem ovšem přešel na druhou stranu, jak můj velký vzor soudruh Štětina.
      • Simon Semjon jsi ale ty sám Ruský grázle BTW - zloději nicků a podvodníku
        s hlasováním. Ts jsi tuhle postavu vytvořil když jsi Simoně zkonil jméno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit