Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak kde jsou ty tapety? Za co tě neplatím ty líná kůže. šup šup, pěkně makej.
    • Pokud máš po vodce halucinace a všude vidíš placené agenty tak přestaň chlastat *15*
      Zlej semjone BTW Rybanne trolle - Trolle Tiscali a podvodníku s hlasováním *15*
      • Makej kůže líná. Ať to pěkně frčí.Jinak nedostaneš ani vindru. No, tu nedostaneš ani tak *5*
        • Nudíš hochu.
  • Grázl BTW opět zničil slušnou debatu. Jsi šmejd.
    Naklikej si milion bodů a ukradni další nicky. Na víc nemáš špíno.
    Hniješ tu každý den nostop. Máš opravdu smutný život trollečku blbečku
    • Tak hezky jsem si povídal a CCCP komunisti BTW klikáček Bubble gum mi zničil diskuzi. Fuj
      • Zloději nicků zlej BTW Semjone Rybanne Putine trole.
        S hlasováním tu prokazatelně podvádíš. Těch 30 hlasů co tu za minutu napráskáš nezakryješ ani neokecáš. To je jasný podvod.

O CCCP ani komunistech jsem tu nenapsal vůbec nic. Pouze jsem slušně debatoval
        s xyz na téma velký třesk a nesmyslnosti teorie evoluce.

Ty jsi tuhle debatu jako vždy zničil grázle
        • Diskuze "glosator" jde mimo mne.Nechápu ji a jsem celkem rád.Nic pozitivního z ní nečiší.Je zřejmě zábavou uzavřeného kroužku podivínů,které v ní našli zalíbení.Tak si libujte dál.Nezapomeňte však na svět,má svůj režim života a ten je,zaplaťpánbůh,na vás nezávislý.
  • Dnes netapetuju. Šapitó ještě neposlal všechny prachy za minulý víkend.
    • Nevím kdo je šapito. S tím pořád otravuješ jen ty sám.
      Včera i dnes prokazatelně kradeš lidem nicky kteří nesouhlasí s tvým Kremlem.
      Jsi zloděj, podvodník s hlasováním, lhář a grázl.
      • Ale teď jsem si ještě pěkně zanadával. *15*
        • Teď jsi pouze ukradl nick prašivej zloději zlej BTW Rybanne Putine trolle
          • Jak to, že tu dnes nevidím svoje pět let staré slinty? Za co tě platím ty lenochu. Vlastně neplatím, ty jsi tak blbej, že to děláš zdarma *1*
            • Hochu jsi zralej na svěrací kazajku.
              Na tvoje Tiscali s návštěvností 10 lidí za den což se Tiscali trolle snažíš zakrýt tím že tu
              prdneš desítky bodů za vteřinu kadí agenti všech zemí *1* *1*
  • Grázle Zlej Semjone rybanne BTW Putine trolle!
    Jednak nesedíš na Americké ale na Ruské ambasádě.
    Všichni vidí že tu podvádíš s hlasováním aneb mínus 20 bodů za vteřinu.
    jsi s tím nenápadný jak lejno na koberci.

O homosexuálech tu stále žvaníš jen ty sám. Takže jím zase budeš jen ty sám *15* *15*
    • Je to tak. Všude je CCCP a komunisti. A taky BTW s klikáčkem!
      • žvaň si co chceš grázle. Podvádíš tu s hlasováním a kradeš nicky,.to nijak neokecáš.
        Za minutu tu prdneš desítky bodů. A to na nepolitickém tématu.
        Jsi namyšlený arogantní po pozornosti bažící grázl.
        Protože nejsi středem pozornosti a bez tebe se tu slušně debatuje tak debatu ničíš.

Nasvíc jsi i chudák bez života když tu hniješ nonstop každý den.
  • Zase to nepřeklikáme. Všude je CCCP a komunisti. Musíme si zaplatit víc teploušů.
  • radějc 1000 homoušů, než desítku komoušů
  • tady se ale sešlo teploušů... Rychle od vás pryč.
    • Soudruh B. T. W. ukradl už zase další nick? Vypadá to tak.
      • Né, to byl klikáček *15*
        • Zase kradeš nick. Jsi opravdu zákeřný grázl.
          Klikáček jsi ty sám. 4 body za vteřinu. Jsi moc nápadný
  • XYZ! pro nevěřící zastánce evoluce a velkého třesku se pravda stává nepřítelem.
    Velký třesk - z ničeho prý vzniklo něco. Tady ti co se ohánějí materialistickým viděním
    světa upadají do směšnosti. Podle vší logiky z ničeho nikdy nic vzniknout nemůže *1*

Legendy po celém světě mluví o Bozích. tedy o mimozemštanech.Indiáni v Kanadě dodnes uctívají velké rámus dělající ptáky z nichž po přistání vystupují bytosti-.
    I hlupák v tom musí poznat popis vesmírného létajícího stroje z něhož někdo vystoupil.
    Popis ptáka je použit proto že v tehdejších dobách letadla neexistovala.

U Bahamských ostrovů, v japonsku i v Indii jsou pod vodou zatopené stavby. To posouvá dějiny lidí zase dozadu a oficiální datování lidského pokroku odkazuje do absurdnosti
    • To Glosátor:
      Naprostý souhlas. Ale to těžko pochopí ten, kdo věří marx-leninským materialistickým blábolům 19.století a jehož rozhled končí v putyce v jeho Horní Dolní.

P. S. E. von Däniken je také mým oblíbeným autorem a také jsem se s ním několikrát osobně setkal a měl tu čest s ním mluvit. A nejen on.
      • ještě abys se sebou nesouhlasil *15*
        • Nemám nick xyz. Takže zase lžeš. Nevím proč se pleteš do rozhovoru který se tě netýká
    • Už to nehul. Klikáš pak moc rychle a je to poznat *3*
      • Nehulím. Kliká tu někdo jiný,. Třeba takový BTW kterému ihned zázračně
        naskočí plus čtyři až deset bodů za vteřinku *15*
        • tak to jo. Už jsem se lekl, že CCCP a komunisti.
  • Jóóó, kvůli pravdě je vždycky největší kravál... *6*
  • má pravdu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit