Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nudíš hochu.
  • Zloději nicků. Asi ti uteklo že tohle je debata pro občany.
    Až si Tiscali koupíš a přeměníš na soukromý klub pro BTW Ruské olizovače Putinova zadku
    tak sem lidi pouštět nemusíš. Do té doby tu budou lidé různých názorů chodit
  • Trollečku Blbečku. Nula jako jsi ty mě nemůže urazit ani naštvat. Za emoce nestojíš.
    Ty jsi totiž trolleček Blbeček co chce lidi rozčílit aby jsi se mohl sadisticky radovat.
    Tak se mnou máš smůlu. Mám z tebe jenom legraci grázle. *15* *15* *15* *15* *15*

Mám totiž skutečný plnohotný život. Zatímco ty nulo máš jen anonymní internet.
    Víš moc dobře že venku jsi nula. Kdyby jsi ty tvoje prasárny řekl v hospodě máš rozflákanou hubu. A právem.

Jsi ješitný blbec který podvádí s hlasováním a když nejsi středem pozornosti tak začneš debatu ničit. Jako rozmazlený harant. Většinu lidí jsi vyštval a teď se tu nudíš. Patří ti to špíno. Já ti radost neudělám abych tu s tebou ztrácel čas. Jdu na pivko *14* *14*

Jak už tu někdo dobře zavedl - odchod ve 20:41. Vše co pod tím to nickem někdo napíše již nepíši já. To si jen zdejší trolleček blbeček BTW bude léčit mindrák že prohrál *15*
  • Vůbec nepoužívám stejný styl, sloh ani stejné fráze. Prostě jsem někdo úplně jiný a jen si tu tak debatuju.
    Vlastně sem jinak ani nechodím. Dnes jsem tu prvně.
  • Makej kůže líná. Ať to pěkně frčí.Jinak nedostaneš ani vindru. No, tu nedostaneš ani tak *5*
  • Hochu jsi zralej na svěrací kazajku.
    Na tvoje Tiscali s návštěvností 10 lidí za den což se Tiscali trolle snažíš zakrýt tím že tu
    prdneš desítky bodů za vteřinu kadí agenti všech zemí *1* *1*
  • Pokud máš po vodce halucinace a všude vidíš placené agenty tak přestaň chlastat *15*
    Zlej semjone BTW Rybanne trolle - Trolle Tiscali a podvodníku s hlasováním *15*
  • Má pravdu.
  • Tak kde jsou ty tapety? Za co tě neplatím ty líná kůže. šup šup, pěkně makej.
  • Jak to, že tu dnes nevidím svoje pět let staré slinty? Za co tě platím ty lenochu. Vlastně neplatím, ty jsi tak blbej, že to děláš zdarma *1*
  • Zloději nicků zlej BTW Semjone Rybanne Putine trole.
    S hlasováním tu prokazatelně podvádíš. Těch 30 hlasů co tu za minutu napráskáš nezakryješ ani neokecáš. To je jasný podvod.

O CCCP ani komunistech jsem tu nenapsal vůbec nic. Pouze jsem slušně debatoval
    s xyz na téma velký třesk a nesmyslnosti teorie evoluce.

Ty jsi tuhle debatu jako vždy zničil grázle
  • Teď jsi pouze ukradl nick prašivej zloději zlej BTW Rybanne Putine trolle
  • Tak hezky jsem si povídal a CCCP komunisti BTW klikáček Bubble gum mi zničil diskuzi. Fuj
  • Ale teď jsem si ještě pěkně zanadával. *15*
  • Grázl BTW opět zničil slušnou debatu. Jsi šmejd.
    Naklikej si milion bodů a ukradni další nicky. Na víc nemáš špíno.
    Hniješ tu každý den nostop. Máš opravdu smutný život trollečku blbečku
  • Nevím kdo je šapito. S tím pořád otravuješ jen ty sám.
    Včera i dnes prokazatelně kradeš lidem nicky kteří nesouhlasí s tvým Kremlem.
    Jsi zloděj, podvodník s hlasováním, lhář a grázl.
  • žvaň si co chceš grázle. Podvádíš tu s hlasováním a kradeš nicky,.to nijak neokecáš.
    Za minutu tu prdneš desítky bodů. A to na nepolitickém tématu.
    Jsi namyšlený arogantní po pozornosti bažící grázl.
    Protože nejsi středem pozornosti a bez tebe se tu slušně debatuje tak debatu ničíš.

Nasvíc jsi i chudák bez života když tu hniješ nonstop každý den.
  • Dnes netapetuju. Šapitó ještě neposlal všechny prachy za minulý víkend.
  • Je to tak. Všude je CCCP a komunisti. A taky BTW s klikáčkem!
  • Grázle Zlej Semjone rybanne BTW Putine trolle!
    Jednak nesedíš na Americké ale na Ruské ambasádě.
    Všichni vidí že tu podvádíš s hlasováním aneb mínus 20 bodů za vteřinu.
    jsi s tím nenápadný jak lejno na koberci.

O homosexuálech tu stále žvaníš jen ty sám. Takže jím zase budeš jen ty sám *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit