Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To mě teda pověz.... já vyhnal Semjona Gayínka!?!
    YEAH !!!
    • Semjon Gayínek jsi ty sám Tiscali howne BTW.
      Ty jsi tuhle postavu vytvořil když jsi zdejší Simoně zkonil jméno.

Já odcházím sám. Tomu říkáš že jsi někoho vyhnal? Ty jsi fakt blb.
  • Už to Semjon Gayínek potvrdil, vyhnal jsem ho xindla!!!
    WOW !!!
  • příroda je udělala příroda se jich zbavila tím že se nemůžou množit
    • To se mýlíš, oni by se mohli množit, ale nechtěj
  • KGB Gestapo do plynu
  • Stačí jeden kop a starej prochcanej StBák BTW udělá rovnou do hrobu hop *15*
  • Proruské Tiscali do plynu!
    • Fuj, že se nestydíš nadávat takto na své přátele, bukvice Simone.
      • Redakce Tiscali je spíše tvým domovem ruský teplouši Semjone BTW Rybanne.
        Tebe tu Tiscali toleruješ přestože porušuješ všechny pravidla - kradeš nicky,
        mluvíš sprostě a podvádíš s hlasováním. Přesto stopku nedostáváš Tiscali trolle
  • Petrohradskou Ermitáž prochází skupinka turistů s průvodkyní a přijdou k obrazu, na kterém je kupka sena ze které trčí dva páry nohou.
    Průvodkyně povídá: "Toto dílo se jmenuje Lenin ve Finsku."
    Jeden turista se ptá: "Aha, takže ty nohy špičkami nahoru, to jsou nohy Lenina?"
    "Ne, to jsou nohy Naděždy Krupské."
    "Aha, takže ty nohy špičkami dolů jsou nohy Lenina?"
    "Ne, to jsou nohy Lva Trockého."
    "A kde je Lenin?"
    "Ve Finsku. *1* *1* *1*
  • Svatý Václav dostane v nebi opuštěnku, aby se mohl jít podívat, jak to v té jeho zemi po těch letech vypadá.
    Vyrazí nejdříve na Václavské náměstí, tam zaparkuje koně a vyrazí na průzkum. Ale když se vrátí, tak kůň nikde.
    Ztrápeně se tedy vrací k nebeské bráně. Tam na něj sv. Petr spustí:
    "Václave, můžu tě pustit jenom s koněm. Někde si nějakého sežeň a pak se vrať."
    Václav se vrátí zpátky do Prahy a napadne ho, že by to mohl vyřešit Husák, když je to prezident.
    A tak stanou Husák se sv. Václavem před nebeskou bránou. Ta se otevře, vykoukne sv. Petr a jenom zakroutí hlavou:
    "Václave, já ti říkal s koněm a ne s volem." *2* *2* *2* *2* *2*
  • Přijde gay k doktorovi, u kterého si nechal před časem udělat HIV test a ptá se ho, jak to dopadlo? „Mám pro vás špatnou zprávu, jste HIV pozitivní.“ řekne lékař s ledovým klidem pacientovi. Na ta slova se pacient zhroutí a ptá se, co s tím může dělat? „Vy jste homosexuál, viďte?“ ptá se lékař. Pacient jen přikývne na znamení souhlasu. „Tak to uděláte nejlíp, když rozklepnete pět vajec, necháte je týden odstát, přidáte zkvašené zelí, zkyslé mléko, celé to promícháte a naráz vypijete.“ Pacient, vděčný, že existuje nějaké řešení, pozorně si vše zapíše a odejde se léčit. Jakmile za ním zaklapnou dveře, vyjde udivená sestřička a ptá se doktora, proč tomu muži lhal, když má výsledky HIV testů negativní? „Aby zjistil, teplouš jeden, od čeho mu narostla prd€l.“
  • Čínský disident vykřikoval na ulici:
    "Předseda vlády Li Peng je idiot."
    Byl odsouzen na 20 let. Diví se:
    "Jiní měli také protistátní řeči a dostali jen 5 let!"
    "Vy máte také 5 let za protistátní řeči. Těch dalších 15 je za vyzrazení státního tajemství." *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit