Sparta, Slavia a Plzeň postupují do evropských pohárových skupin
-
Plzeň to má taky super. Zagreb má fakt nejslabší tým za dobu, co sleduju fotbal...kde jsou ty časy Pjacy, Modriče apod. lídrů. Jsou dosti čitelní, dá se na ně připravit, jsou tam tři klíčoví hráči, trenér Koubek si s tím určitě poradí, minimálně v domácích podmínkách. Astana je podle mě nej kazašský klub stále, i rozpočtem. Ale tam to bude více o tom náročném cestování než o nemožnosti tam něco uhrát a doma by je měla Plzeň porazit, i když to bude těžší oříšek než Kostanej, budou o level určitě výše a dobří v brejcích. Ale ty týmy jsou si tak podobné herními styly - technické, dobré na míči, dobré do brejků, že se hráči Plzně budou připravovat jen na jednotlivé hráče, než různé herní styly..Balkani jsou taky technicky zdatní, ale dá se proti nim hrát. Slavia tuším s nimi hrála hodně divoký zápas, ale mohla si za to sama, než že by je nějak přehrávali. Podle mě by i Plzeň měla se svou kvalitou a zkušenostmi z pohárů postoupit a nechat za sebou minimálně Astanu a Balkani.. ale mohli by se pokusit i tu skupinu vyhrát :)
-
Slavia má super los, tam to nemůže dopadnout jinak než postupem. A těším se na střet Mou vs Jindra 😂 Sparta musí hlavně přes Rangers, nejsou už tak super jako před 2 lety, PSV je nyní vyprášilo pěkně doma, Betis bude hodně těžký jako každý španělský tým a Aris jsem viděl nyní na Slovanu a hráli pěknou tužku, mohli dostat ještě daleko více. Silní budou asi hlavně doma jako každý kyperský tým, ale i přes ně by Sparta měla udělat 6 bodů. Taky by měli mít vůli jet na postup, je to dobrá skupina, byly tam horší