Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

Tiscali - nepřeháníte to trochu s oživováním starších článků? Původní byl z roku 2013 ...

Do vánoc 2024 je času dost ...

• Pane jo - koukám, jak je Tiscali aktuální...

• Autor a datum vzniku: Autor: StudentPoint.cz |
    Datum: 10. prosinec 2013 15:48

Takže je magor někdo na tiscali.cz

• milacekpublika

My to moc neřešíme. :) Jsme v tomhle s manželem na jedné lodi. :) Jediná úprava, kterou dělám, je že na keltský strom života, který dominuje obývacímu pokoji, dám vždycky nějaké jmelí, ořechy a přírodní materiály. Jsme s manželem takoví poustevníci, ani děti nemáme a nechceme, protože víme, že by to od nás bylo nefér, je přivézt do takového života. A namísto Vánoc slavíme keltský slunovrat. :) 

• My minulý rok také vánoční výzdobu řešili až na poslední chvíli. Těsně před Vánoci jsem totiž zjistila, že doma nemáme žádné osvětlení. Dívala jsem se v pár marketech, ale nikde neměli taková světýlka, jaká jsem si představovala, takže jsem je nakonec objednala přes internet, konkrétně odtud: https://www.vybavdomacnost.cz/kategorie/vanocni-osvetleni-138/

• macinan

Tak to my naštěstí máme doma vánočních světýlek dostatek. Co jsme ovšem minulý rok neměli byl adventní věnec. Nakonec jsem se rozhodla tak trochu zaimprovizovat a místo adventního věnce jsem použila čtyři solné svícny, které jsem našla doma. Všichni mi chválili jak mám originální adventní věnec. :-) Vidím to tak, že letos to asi vyřeším stejně. 

• Ten článek napsal nějakej magor co neví, kdy jsou Vánoce.

• Buď jsem se zbláznil já nebo někdo jiný.

• Je to sice nošení dříví do lesa, psali již přede mnou, ale minulý týden byla popeleční středa, to pro neznalé je začátek postní doby. Není tedy před zeleným čtvrtkem.  No ale adventní věcec v postu je skutečně úlet!!!

• Nic proti adventu, ale řešit výzdobu v únoru?
    No jak vážená redakce míní. Napsat myslí by asi bylo moc. 

• Taky jsem na adventní výzdobu úplně zapomněl a na to něco vyrobit jsem se zrovna tedy moc necítil. Naštěstí jsem na pěkné vánoční dekorace narazil na https://www.prima-obchod.cz/ , takže jsem si je objednal tam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit