Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Noo, taky bych byla ráda, kdyby se bylinkám, které pěstuji dařilo a rostly. Bohužel zatím moje úspěšnost není nic moc. Pěstuji je doma v bytě a myslím si, že hlavním viníkem bude nedostatek světla. Nedávno jsem ale v jednom článku četla o takových těch pěstebních LED světlech. Dají se sehnat třeba tady, tak bych to docela ráda vyzkoušela. Myslím si, že by to můj problém mohlo vyřešit. 

  • ninuska748

    Já osobně mám bylinky hodně ráda. :) Jak na vaření, takže mám doma spoustu záhonků s čerstvými bylinkami, ale i jako léčivé, protože si dělám různé odvary a tak. Teď jsem třeba vypěstovala Tribulus terrestris neboli kotvičník zemní, který je hodně zdraví a má účinky na celý organismus. :) Vřele ho doporučuji. A nezapomínejte na bylinky. Přijde mi, že spousta lidí dnes radši sáhne po Ibalginu, než aby zkusila přírodní léčbu.

  • Moc hezky napsané! :-) Já bylinky poprvé zkoušela sázet minulý rok a docela se to vydařilo. Vidím to tak, že letos nějaké zkusím vysadit znovu. Jen jsem teda minulý rok měla problém s jednou věcí. Nedokázala jsem rozlišit co je co, takže letos to nejspíš udělám tak, že si na květináče nalepím nějaké samolepící etikety, viz https://www.samolepici-etikety.com/c/archove-samolepici-etikety

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit